.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017 16:33

Από σήμερα οι “λυπητερές” για τα ανασφάλιστα

 

 

Ξεκίνησε η αποστολή των προστίμων στους παραβάτες



 

 

Από σήμερα το πρωί (Παρασκευή 16/06) έχει ξεκινήσει η αποστολή των προστίμων για τα ανασφάλιστα οχήματα στους κατόχους τους και η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί το βράδυ.

Οι παραλήπτες, θα λάβουν μια επιστολή από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γ.Γ.Δ.Ε. (Δ.ΗΛΕ.Δ.), ταχυδρομικά, με e-mail, ή με ειδοποίηση στο TaxisNet, η οποία και θα τους ενημερώνει ότι πρέπει να προβούν άμεσα στην ασφάλιση του οχήματος τους.

Το πρόστιμο, το οποίο θα κατατίθεται ως παράβολο υπέρ του δημοσίου για να είναι δυνατή η ασφάλιση των οχημάτων, είναι της τάξεως των 250 ευρώ.

Τα στοιχεία όσων μετά την λήψη της επιστολής δεν καταβάλουν το παράβολο – πρόστιμο και δεν ασφαλίσουν τα οχήματα τους, θα κοινοποιούνται στη αρμόδια Αστυνομική αρχή του τόπου διαμονής τους και θα τους επιβάλλεται νέο πρόστιμο που θα ανέρχεται στα 250 ευρώ για τα δίκυκλα, στα 500 ευρώ για τα αυτοκίνητα και στα 1000 ευρώ για τα φορτηγά, ενώ θα αφαιρούνται πινακίδες, άδεια κυκλοφορίας και δίπλωμα για 6 μήνες.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017 17:19

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « MotoGP replica από την Suzuki; Έρχεται το Benelli Tornado TNT 125 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon