Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017 14:33

Ο Luciano Benavides στην KTM

 

Εντάχθηκε στη KTM Rally Factory Racing team

 

 

Ακoλουθώντας τα βήματα του μεγαλύτερου του αδερφού, Kevin, o Luciano Βenavides μπαίνει στον χώρο των Rally αγώνων, υπό την στέγη της ΚΤΜ.

Καταξιωμένος οδηγός enduro, ο 21 ετών Luciano έχει αναδειχθεί δύο φορές πρωταθλητής Αργεντινής, έχει συμμετάσχει με αξιώσεις στο ISDE και έχει πάρει νίκες στο πρωτάθλημα Full Gas Sprint Enduro Series των H.Π.Α. Στόχος του Luciano είναι η συμμετοχή στο Dakar του 2018 και ήδη έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του, με τα σχέδια να περιλαμβάνουν την συμμετοχή σε δύο αγώνες, Desafio Ruta 40 τον Αύγουστο και OiLibya Rally τον Οκτώβριο.

Ο ίδιος, δήλωσε σχετικά: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την ένταξη μου στην εργοστασιακή ομάδα της KTM στα Rally. Το να αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας που είναι η απόλυτη κυρίαρχος στους συγκεκριμένους αγώνες , είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα! Τρέχω endurο αρκετά χρόνια και αποφάσισα να κάνω την μετάβαση στους αγώνες Rally, μετά από την συμμετοχή του αδερφού μου (Kevin Benavides) στο Dakar και την τέταρτη θέση που κατέλαβε. Ανέκαθεν θαύμαζα τον Kevin και είναι κατά κάποιο τρόπο ο μέντορας μου. Νομίζω ότι είμαι σε κατάλληλη ηλικία (21 ετών) για να επενδύσω σε αυτό το νέο πεδίο αγώνων, και νοιώθω πολύ τυχερός και ευγνώμων που η KTM μου έδωσε αυτή την ευκαιρία.”

 

Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017 14:33

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΤEICM Racing Team: Ολοκληρώνεται ο Talos! Honda Χ-ADV 2017 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube