.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 11:12

Athens Classic Festival στο MEC Παιανίας

 

Μεγάλη έκθεση με κλασικά οχήματα 12-14 Μάη

 

Το περιοδικό CLASSIC CENTURY και η EXPOCLASSIC διοργανώνουν για 7η συνεχή χρονιά μεγάλη έκθεση με κλασικά οχήματα (Athens Classic Festival) στο MEC Παιανίας από 12-14 Μάη.

Η έκθεση αυτή αποτελεί κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός και πολυθέαμα στο χώρο των ιστορικών οχημάτων και της ρετρό εποχής. Οι παλαιότεροι θυμούνται και οι νεώτεροι μαθαίνουν.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης ο επισκέπτης θα μπορεί να θαυμάσει πάνω από 140 κλασικά αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, ποδήλατα και λεωφορεία από το 1940 – 1985. Την έκθεση πλαισιώνουν αρκετές λέσχες κλασικών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, συλλέκτες, επαγγελματίες με προϊόντα και υπηρεσίες καθώς και μια έκθεση φωτογραφίας με εικόνες από την παλαιά εποχή καθώς επίσης και καλιστεία οχημάτων.

athens classic festival

Φέτος θα έχουμε και την κλήρωση ενός VW Beetle 1977 αξίας 6.500 ευρώ! Μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση αυτή με το εισητήριο σας. Η κλήρωση θα γίνει στην τελετή λήξης της έκθεσης την Κυριακή 14 Μάη στις 8 ώρα το βράδυ.

Σκοπός της έκθεσης είναι η συσπείρωση και αλληλογνωριμία των φίλων της παλαιάς εποχής, η μετάγγιση της αγάπης μας στη νέα γενιά, η προβολή των επαγγελματιών του χώρου του αυτοκινήτου, η γνωριμία των επισκεπτών με το περιοδικό Classic Century, η απόκτηση κλασικού οχήματος σε όσους το αναζητούν και η νοσταλγία του παρελθόντος μέσα από μουσική, φωτογραφίες, ομιλίες.

Πληροφορίες – Συμμετοχές: Ρασιδάκης Μιχάλης (6970 446565)
www.ExpoClassic.gr και www.ClassicFestival.gr

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 14:52

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon