.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017 16:26

Husqvarna: 701 Supermoto Ride Out 2017

 

Οδηγείστε με αστέρες της σκηνής του Supermotard, στην Καλιφόρνια!

 

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό 701 Supermoto Ride Out 2017 της Husqvarna, και κερδίστε ένα ταξίδι στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α. όπου στη σέλα ενός 701 Supermoto θα οδηγήσετε δίπλα σε αστέρια της διεθνούς… συμμορίας του Supermoto, σε ονειρικές διαδρομές!

To event θα διασχίσει την φοβερή διαδρομή γνωστή ως «Το φίδι» (The Snake), τον εθνικό δρυμό Los Padres και το Big Bear, για να καταλήξει στην πίστα Adams Motorsports Park, σπίτι του SoCal Supermoto.

Η αλήθεια είναι πως όσο κι αν ο συγκεκριμένος διαγωνισμός ακούγεται ονειρικός, κι όσο κι αν το 2016 στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία… είμαστε λίγο επιφυλακτικοί για τον τόπο διεξαγωγής του νέου event, που θα λάβει χώρα στην Καλιφόρνια, μεταξύ 24-28 Απριλίου 2017.

Ρίξτε μια ματιά στο άνω βίντεο, απολογισμό του Supermoto Ride Out του 2016, και πείτε μας με το χέρι στην καρδιά… τι θα γίνει αν οι συμμετέχοντες αρχίσουν τις καφρίλες στις Η.Π.Α. με τους κέρβερους αστυνομικούς;! Και όταν μιλάμε για κάφρους όπως τους Superretards, τους Supermotocentral τον Stunt Rider David Bost, κλπ… δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε πως θα καθίσουν «φρόνιμα».

Όπως και να έχει, η συμμετοχή είναι πανεύκολη, και απαιτεί μόλις 2 λεπτά από τον χρόνο σας –το ξέρουμε γιατί τόσο μας πήρε.

Τι περιμένετε; Η Καλιφόρνια σας περιμένει. Ή μάλλον… μας περιμένει. Γιατί δεν θα πάτε εσείς. Όχι βέβαια! ΕΜΕΙΣ θα πάμε! Ακούσατε; Ε-ΜΕΙΣ!

http://www.701supermoto.com/en/home/

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017 16:27

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon