.
Κατηγορία Kawasaki
Πέμπτη, 04 Σεπτεμβρίου 2014 09:18

Kawasaki Ninja H2 – 2015

 

Ξεπερνά κάθε φαντασία!

 

Αποδεικνύοντας ότι η τεχνολογία αιχμής και οι εξελιγμένες επιδόσεις αποτελούν δομικό στοιχείο του DNA της Kawasaki, η εταιρεία θα παρουσιάσει μια νέα πρωτοποριακή μοτοσυκλέτα στο Intermot Motorcycle Show, στην Κολωνία, που αρχίζει στις 30 Σεπτεμβρίου. Μια μοτοσυκλέτα που «ξεπερνά κάθε φαντασία».

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία όχι μόνο του τμήματος μοτοσυκλετών, αλλά και των τομέων αεροναυπηγικής και κατασκευών υψηλής τεχνολογίας της εταιρείας, η Kawasaki αναμένει τεράστιο διεθνές ενδιαφέρον για το σχέδιο, το οποίο φέρει την ονομασία Ninja H2. Συμπυκνώνοντας τη συλλογική δυναμική του κατασκευαστικού ομίλου Kawasaki και υιοθετώντας μια ολιστική μηχανολογική προσέγγιση, η Η2 θα αποτελέσει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στις μοτοσυκλέτες.
Ανακαλώντας το πνεύμα της Η2 Mach IV 750cc, που μαζί με την τρικύλινδρη Η1 500cc και την παντοδύναμη Z1 Super Four 903cc, διαμόρφωσαν την εικόνα υψηλών επιδόσεων της Kawasaki, το σχέδιο Ninja H2 θα προσθέσει ένα ακόμη όνομα στη λίστα των μοτοσυκλετών που ενσαρκώνουν τις επιδόσεις και τη τεχνογνωσία της Kawasaki, αλλάζοντας τον κόσμο της μοτοσυκλέτας για πάντα.

Να θυμίσουμε ότι το όνομα H2 το είχε το δίχρονο τρικύλινδρο μοντέλο της δεκαετίας του '70, ενώ το νέο Ninja H2, αναμένεται να "στηθεί" γύρω από τον νέο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα που παρουσιάστηκε ως concept το 2013. Και αν γίνει κάτι τέτοιο, και είναι μία superbike μοτοσυκλέτα, θα πρέπει να κοστίζει και περισσότερο από το ZX10 που παράγεται αυτή τη στιγμή.

Μέχρι να παρουσιαστεί και επίσημα, ανοίξτε τέρμα τα ηχεία και ακούστε την σκάστρα της τουρμπίνας να "παραπονιέται" σε κάθε αλλαγή σχέσεων, στο παρακάτω video!

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Σεπτεμβρίου 2014 09:39

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Παρουσίαση - Kawasaki KX250F και ΚΧ450F 2015 Kawasaki Versys 1000 – 2015 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon