.
Κατηγορία Kawasaki
Τρίτη, 09 Σεπτεμβρίου 2014 14:30

Kawasaki Versys 1000 – 2015

 

Σχεδιάστηκε εκ νέου!

Φαίνεται πως η Kawasaki πήρε φόρα και μετά τα teasers του νέου turbo superbike με την ονομασία H2 που ετοιμάζεται για να παρουσιαστεί σε λίγες μέρες, έβαλε στο σχεδιαστήριο και το μεγάλο adventure της, Versys 1000.
Η φωτογραφία που τραβηχτηκε και δημοσιεύθηκε από το www.motomag.com δείχνει μία μοτοσυκλέτα η οποία διαθέτει νέα πλαστικά περιφερειακά, πολύ πιο στενά και αεροδυναμικά από του παλαιότερου Versys που ήδη υπάρχει στην αγορά.

Τα πλαστικά “φέρνουν” πολύ πιο κοντά στο Ducati Multistrada 1200 και το αποτέλεσμα της σχεδίασης δείχνει ελκυστικό.
To Versys 1000 δεν έκανε ιδιαίτερη επιτυχία αν κρίνουμε από την παρουσία του μέχρι τώρα, αλλά φαίνεται ότι η νέα έκδοση, αν συνοδευτεί και με αλλαγές στον κινητήρα και τα ηλεκτρονικά, έχεις τις βάσεις για να το καταφέρει.
Θα το δούμε στις προσεχείς εκθέσεις της Κολωνίας ή του Μιλάνου, σε λίγο καιρό, όπου αναμένεται να παρουσιαστεί και ένα νέο Versys 650 με αλλαγές στα ίδια πρότυπα.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Σεπτεμβρίου 2014 18:21

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Kawasaki Ninja H2 – 2015 Kawasaki Ninja H2 – 2015 – Νέο video teaser! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon