.
Κατηγορία Kawasaki
Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019 11:51

Kawasaki W800 Street & W800 Cafe – Το Video

Κινηματογραφική αισθητική και... έμμεσα μηνύματα;

Η επιστροφή των νεορετρό μοντέλων της σειράς “W” στην γκάμα της Kawasaki είναι γεγονός και από τον περασμένο Νοέμβριο, όπου οι εκδόσεις Street και Cafe παρουσιάστηκαν επίσημα στο Μιλάνο, η εταιρεία έχει φροντίσει ώστε να κρατά το ενδιαφέρον αμείωτο, με την στρατηγική των προωθητικών της ενεργειών. Τελευταία προσθήκη σε αυτές τις ενέργειες λοιπόν, ένα πανέμορφο video, όπου και παρουσιάζονται στοιχεία και πληροφορίες για τις δύο νέες εκδόσεις της σειράς W.

Ο φωτισμός και η γενικότερη αισθητική θυμίζουν κινηματογράφο και αποπνέουν μια -ας μας επιτραπεί η έκφραση- “vintagίλα”, που δένει άψογα με τις μοτοσυκλέτες που απεικονίζονται. Φυσικά η Kawasaki έχει φροντίσει ώστε να υπογραμμίζονται οι συνδέσεις με το παρελθόν της εταιρείας, αφού τα μοντέλα “W” πρωτοπαρουσιάστηκαν το 1965 στην γκάμα της. Ένα σημείο βέβαια όπου έχει από μόνο του ενδιαφέρον, είναι ότι στο τέλος του video, εμφανίζεται μια σελίδα ενός περιοδικού να τρεμοπαίζει από τον αέρα, ενώ σε αυτή αναγράφεται ξεκάθαρα “The great escape”, δηλαδή, “H μεγάλη απόδραση”.

Αυτό θα μπορούσε κανείς να πει ότι συνδέεται με την “απόδραση” που θα βιώσει κανείς στην σέλα των νέων W, από την καθημερινότητα, τα προβλήματα και εν τέλει από το... σήμερα. Από την άλλη βέβαια, δεν μπορεί να μην αναφερθεί το ότι “Η μεγάλη απόδραση” είναι και η ταινία που έχει χαρακτηριστεί από το διαβόητο πλέον άλμα του Steve McQueen (για την ακρίβεια του stuntman Bud Ekins) πάνω από ένα φράχτη με μοτοσυκλέτα... και τι μοτοσυκλέτα, μια Triumph TR6 Trophy, ένα μοντέλο με το οποίο οι W, μοιάζουν πάρα πολύ...

Δείτε το video:



Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Φεβρουαρίου 2019 11:56

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon