.
Κατηγορία Kawasaki
Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2017 19:00

Κawasaki Z900RS - Κάπως έτσι θα μοιάζει

 

Rendering με βάση στοιχεία από τα δύο promo video

 

Στο γνωστό ιαπωνικό περιοδικό Young Machine, εργάζονται… ιάπωνες (σώπα!) και όλοι ξέρουμε ότι αυτός ο λαός, μπορεί να φάει τα κολλήματα του σε σημείο αρρωστημένης εμμονής.

Μάλλον λοιπόν το Ζ900RS έκανε “κλικ” στους συντάκτες του περιοδικού και βάλθηκαν να δημιουργήσουν ένα “πως θα δείχνει στη πραγματικότητα” σχέδιο, βασισμένοι στα λιγοστά διαθέσιμα στοιχεία που έχουν αποκαλυφθεί στα δύο teaser video του μοντέλου.

Αν δεν τα έχετε δει μέχρι στιγμής, ορίστε το πρώτο, ορίστε και το δεύτερο.

Επιλέγοντας συγκεκριμένα καρέ από τα video αυτά, κάθισαν και τα συνέκριναν με φωτογραφίες παρόμοιας οπτικής γωνίας του Z900, το οποίο αποτελεί την βάση του Ζ900RS και σιγά – σιγά, κάνοντας συρραφή όλων των ευρημάτων τους, δημιούργησαν  ένα τελικό αποτέλεσμα.  

kawasaki z900rs renderng 5

Ως ψηφιακή δομική βάση, χρησιμοποιήθηκε φυσικά το πλαίσιο του Z900 με ακριβώς τα ίδια γεωμετρικά χαρακτηριστικά.

kawasaki z900rs renderng 6

Οι αθεόφοβοι έκατσαν και συνέκριναν ακόμα και το σύνολο ουράς – πίσω φαναριού που φαίνεται για πολύ μικρό χρονικό διάστημα στα video, με τα αντίστοιχα σύνολα στα Ζ1, και Zephyr 750 & 1200, προκειμένου να καταλήξουν στα συμπεράσματα τους.

kawasaki z900rs renderng 3

Το σίγουρο είναι ότι έκαναν πολύ δουλειά και τους βγάζουμε το καπέλο για αυτό, τώρα αν το τελικό σχέδιο που προέκυψε θα αποδειχθεί αυτό που λέμε “φτυστό” με την μοτοσυκλέτα που θα αποκαλυφθεί στις 25/10, δεν μπορούμε να το προεξοφλήσουμε.

kawasaki z900rs renderng 2
Ακτινικές το Z900RS! Το πιρούνι είναι ίδιο αν και στο Young Machine ισχυρίζονται ότι στο RS έχει ρύθμιση της απόσβεσης συμπίεσης στο κάτω μέρος... δείτε επίσης τους λαιμούς της εξάτμισης, που στο RS ακολουθούν ευθεία διαδρομή προς τα κάτω.  

Πάντως αν ψάχνετε προς το παρόν για ότι πιο κοντινό στην πραγματικότητα, αυτό είναι, δεν πρόκειται να σας το προσφέρει κανείς άλλος, εκτός αν ασχοληθεί κάποια άλλη ομάδα Ιαπώνων με το θέμα…  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017 08:47

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Kawasaki Z900RS 2018 - Δεύτερο Teaser Video Kawasaki ZX-10RR 2018 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon