.
Κατηγορία Kawasaki
Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2017 13:35

Κawasaki Z900RS – Φωτογραφήθηκε σε δοκιμές!

 

Πιθανόν να παρουσιαστεί στο Μιλάνο

 

Το Z900RS, η νεορετρό μοτοσυκλέτα της Kawasaki που θα αναβιώνει το κλασικό look και της αισθητική του θρυλικού Ζ900 / Ζ1, συζητιέται ως φήμη αρκετό καιρό, ενώ η παρουσίαση του Z900 και η ύπαρξη ενός “έτοιμου” τετρακύλινδρου κινητήρα, αύξησε τις πιθανότητες για κάτι τέτοιο, κατακόρυφα!

Πλέον υπάρχει και ως “πειστήριο” μια κατασκοπική φωτογραφία, όπου φαίνεται μια  μοτοσυκλέτα να δοκιμάζεται σε κλειστή πίστα, στο βρεγμένο. Απ όσο μπορούμε να διακρίνουμε, το ρεζερβουάρ φαίνεται να ακολουθεί κλασικές γραμμές, ενώ τιμόνι kαι όργανα και προβολέας είναι  απλής αρχετυπικής σχεδίασης για naked  μοτοσυκλέτα.

Το πιρούνι είναι ανεστραμμένο, σίγουρα υπάρχουν δύο δίσκοι μπροστά, ενώ με λίγη δυσκολία, διακρίνει κανείς ότι οι τροχοί είναι ακτινωτοί, όπως θα έπρεπε να είναι δηάδή σε μια μοτοσυκλέτα αυτής της κατηγορίας.

Δεδομένου του ότι η μοτοσυκλέτα φαίνεται να είναι ολοκληρωμένη, δεν αποκλείεται να την δούμε να παρουσιάζεται επισήμως στην έκθεση του Μιλάνου, το Νοέμβριο.     

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2017 13:38

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Kawasaki Vulcan S / Vulcan S Cafe 2018 Teaser Video – Κawasaki Z900RS! »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon