.
Κατηγορία Husqvarna
Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 21:25

Husqvarna Svartpilen 801 2024 - Λίγο πριν την αποκάλυψη

Είναι και επίσημο πλέον, νέο μεγάλο σουηδικό βέλος θα είναι το Svartpilen 801 και όλο και λιγότερα μένουν στη φαντασία μέχρι την πλήρη παρουσίαση του.

Ζυγίζοντας μόλις 181 κιλά και τροφοδοτούμενο από έναν δικύλινδρο κινητήρα με απόδοση 105 ίππων, το Svartpilen 801 θα έρχεται εξοπλισμένο με ηλεκτρονικά βοηθήματα αναβάτη, συμπεριλαμβανομένου του Easy Shift για απρόσκοπτες αλλαγές ταχυτήτων στο στάνταρ εξοπλισμό. Εντωμεταξύ, ένα κορυφαίο πακέτο τεχνολογίας μεγιστοποιεί όπως αναφέρει η Husqvarna την "εμπειρία οδήγησης και την ασφάλεια σε κάθε διαδρομή". Ως μέρος μιας εκτεταμένης διαδικασίας δοκιμών, το πρωτότυπο Svartpilen 801 οδηγήθηκε τόσο σε πίστα flat track, όσο και πάγο. Αυτό το ποικίλο πρόγραμμα εξέλιξης που περιελάμβανε μέχρι και... βόλτες στον πάγο με ελαστικά με καρφιά, έπαιξε ζωτικό ρόλο στην ανάπτυξη μιας πραγματικά ευέλικτης μοτοσυκλέτας, κατά τα λεγόμενα πάντα των Σουηδών.

svart801a.jpg

Το ξεχωριστό και μινιμαλιστικό στυλ του νέου Svartpilen 801 επιτυγχάνεται με τη σχεδίαση του να είναι εμπνευσμένη από scrambler μοτοσυκλέτα, αλλά με το design του να μην φέρνει συμβιβασμούς στην άνεση, μιας και το αμορτισέρ τιμονιού και η ρυθμιζόμενη ανάρτηση της WP έρχονται να υποσχεθούν βέλτιστη ποιότητα κύλισης. Κάπου εδώ τελειώνουν οι πληροφορίες που δίνει η Husqvarna για το alter ego του Duke, το οποίο όμως φαίνεται να ακολουθεί διαφορετική προσέγγιση στη φιλοσοφία του σχεδιασμού του.

Τέλος, οι πλήρεις προδιαγραφές, οι εικόνες και τα τεχνικά δεδομένα για το νέο Svartpilen 801 θα ανακοινωθούν στις 19 Μαρτίου 2024.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon