.
Κατηγορία Husqvarna
Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 14:07

Husqvarna 701 Supermoto 2023 - Με το πλάι ξανά

Μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού είναι πλέον οι μοτοσυκλέτες Supermoto που παράγονται. Η πρόταση της Husqvarna απέκτησε νέα γραφικά και χρώματα για να συνεχίσει και το 2023.

Ο μεγάλος μονοκύλινδρος κινητήρας της με την υψηλή απόδοση, σφικτά δεμένος στο ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο αποτελεί την βάση για αυτήν την υψηλών επιδόσεων μοτοσυκλέτα. Πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις της WP και υψηλής απόδοσης φρένα της Brembo συνεχίζουν την ολοκλήρωση αυτής της μοτοσυκλέτας – όπλο.

Η 701 Supermoto διαθέτει ένα σύνολο σύγχρονων βοηθημάτων για τον αναβάτη για την μεγιστοποίηση τόσο της ασφάλειας όσο και της οδηγικής απόλαυσης.

Ψεκασμός ride by wire, με δυο επιλογές για την απόδοση του κινητήρα, έλεγχος πρόσφυσης, ABS που λαμβάνει υπόψη του την κλίση της μοτοσυκλέτας χάρη στην μονάδα αδρανειακής καταγραφής της Bosch, μονόδρομος συμπλέκτης, αλλαγές ταχυτήτων δίχως να είναι απαραίτητη η χρήση του συμπλέκτη. Το ABS στον πίσω τροχό μπορεί να απενεργοποιηθεί, μια χρήσιμη   δυνατότητα για πιο άμεσο έλεγχο από τον αναβάτη όταν επιλέξει να βάλει τα φτερά του “ινδιάνου” γυρνώντας και ντριφτάροντας στην πίστα.

701_Supermoto_2023_2-web.jpg

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 14:10

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon