.
Κατηγορία Husqvarna
Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 14:11

Husqvarna 701 Enduro 2023 - Με ανανεωμένη εμφάνιση

Η εμβληματική μοτοσυκλέτα με τον ισχυρό μονοκύλινδρο κινητήρα των 693 κυβικών και των 74 ίππων θα συνεχίσει και το 2023 να προσφέρεται.

Με ανανεωμένη εμφάνιση για την νέα χρονιά, η οποία μάλιστα παραπέμπει άμεσα στην εποχή που οι μοτοσυκλέτες με τον θυρεό κατασκευάζονταν στην Σουηδία. Το πλαίσιο είναι χωροδικτύωμα από ατσάλινους σωλήνες με το αφαιρούμενο υποπλαίσιο να κατασκευάζεται από πολυαμίδια και να φιλοξενεί και το ρεζερβουάρ με την τάπα του να είναι στην ουρά.

Ποιοτικές και ρυθμιζόμενες αναρτήσεις σε κάθε άκρο και ένα μεγάλο πακέτο βοηθημάτων ηλεκτρονικών και μηχανικών φροντίζουν ώστε ο αναβάτης να απολαμβάνει την υψηλή απόδοση σε κάθε συνθήκη, σε άσφαλτο ή χώμα. Από τον συμπλέκτη ολίσθησης, τις αλλαγές ταχυτήτων δίχως χρήση συμπλέκτη, το traction control, το ABS – που μπορεί να απενεργοποιηθεί – τις δυο επιλογές απόδοσης του κινητήρα έως την θύρα USB για κάποια συσκευή πλοήγησης η 701 Enduro ανήκει σε μια εξαιρετικά ολιγομελή ομάδα.

Φτιαγμένη για την οδηγική απόλαυση του αναβάτη της, παραμένει νόμιμη για κυκλοφορία σε δημόσιους δρόμους καλύπτοντας κάθε απαραίτητη προδιαγραφή.

701_Enduro_2023_31-web.jpg

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 14:13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon