.
Κατηγορία Husqvarna
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 18:16

Husqvarna - Spy pics από Adventure μοντέλο!

Δίπλα στο δικύλινδρο 801 Scrambler (πιθανό όνομα, με τη μοτοσυκλέτα να φέρει το μοτέρ που είδαμε πρώτα στα KTM 790) o «κατασκοπικός» φακός έπιασε και μια Adventure μοτοσυκλέτα με τον ίδιο κινητήρα, σε δοκιμές στον δρόμο.

Το βίντεο που δημοσιεύει για το Scrambler μοντέλο το αμερικάνικο site RideApart ίσως και να είναι παλιότερο, ή πάλι η εξέλιξη να μην έχει προχωρήσει και πολύ, καθώς η μορφή της μοτοσυκλέτας δεν διαφέρει πολύ από τις κατασκοπικές φωτογραφίες που είχαμε δει στα τέλη του 2018.

Το μεγάλο νέο όμως είναι το δεύτερο δικύλινδρο μοντέλο, μια Adventure μοτοσυκλέτα, ενώ παράλληλα κυκλοφορεί και η φήμη πως η Husqvarna εξελίσσει έναν μεγαλύτερο σε κυβισμό κινητήρα, κι έτσι αντί για… 801, τα νέα μοντέλα της φίρμας να είναι 901!

Το Husqvarna 901 Adventure φέρει ένα χοντροειδές φέρινγκ που θυμίζει παλαιότερες Adventure μοτοσυκλέτες, και ίσως για να διαφοροποιηθεί από τα KTM Adventure μοντέλα, η αισθητική του να είναι περισσότερο ρετρό παρά αιχμηρή και επιθετική -δείτε άλλωστε και τον στρογγυλό προβολέα, με τις υποδοχές για προβολάκια εκατέρωθεν.

Στο κάτω μέρος της μοτοσυκλέτας έχουμε μια προστατευτική ποδιά, το τελικό της εξάτμισης είναι ψηλά τοποθετημένο, η σέλα είναι 2 επιπέδων και βλέπουμε βάσεις για βαλίτσες, ενώ η σχάρα πιθανώς να παίρνει και Top-Box.

Το Adventure look ολοκληρώνουν οι χούφτες στο φαρδύ τιμόνι, ενώ η θέση οδήγησης δείχνει «μέσα» με τη σέλα να κατεβαίνει αρκετά χαμηλά.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε την εξέλιξη της Adventure πλευράς της Husqvarna. Εντωμεταξύ εσείς δείτε τις φωτογραφίες του Adventure μοντέλου, αλλά και το βίντεο με τα Scrambler, παρακάτω.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019 11:27

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon