.
Κατηγορία Husqvarna
Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 09:49

Husqvarna FS450 Supermoto 2018

 

Μικρής έκτασης αλλαγές στο race ready μοντέλο!

 

 

 

Ένας νέος συμπλέκτης ολίσθησης από την Suter, καθώς και νέα γραφικά είναι τα νέα στοιχεία για το FS 450, το οποίο εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τα λίγα SM, που μπορείς να τα αγοράσεις το πρωί και το μεσημεράκι να τρέξεις αγώνα. Το FS450 SM κινείται από ένα πανίσχυρο μοτέρ 450 κ.εκ., τροφοδοτούμενο από σώμα ψεκασμού της Keihin 44 χλστ., με μονό επί κεφαλής εκκεντροφόρο, βάρος 27,8 κιλά και απόδοση 63 ίππους!


Μέσω χειριστηρίου στο τιμόνι, μπορεί να μεταβάλει κανείς την χαρτογράφηση του, ενώ προσφέρεται επίσης και launch control, που σύμφωνα με την Husqvarna εξομαλύνει την ισχύ και βελτιώνει την πρόσφυση, για πιο αποτελεσματικές εκκινήσεις στην πίστα. Το πλαίσιο είναι ατσάλινο, σχεδιασμένο από την WP Performance Systems, ενώ highlight εξακολουθεί να αποτελεί το συνθετικό υποπλαίσιο , με 30% «πρόσμιξη» carbon fiber.

Φωτογραφίες Στατικές

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 09:51

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Husqvarna Enduro 2018 Husqvarna Enduro range 2018 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon