.
Κατηγορία Harley Davidson
Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017 12:07

Harley-Davidson: Νέα γκάμα Softail 2018

 

Ριζικές αλλαγές και νέα φιλοσοφία

 

Στην μεγαλύτερη σε αριθμό μοντέλων παρουσίαση στην πολύχρονη ιστορία της εταιρείας, η Harley-Davidson μας σύστησε στην ριζικά ανανεωμένη γκάμα των Softail μοντέλων της για το 2018.

Οκτώ συνολικά μοντέλα, τα οποία αποτελούν το αποτέλεσμα του πιο εκτενούς προγράμματος εξέλιξης που έχει διενεργηθεί ποτέ στο Milwaukee και τα οποία “συμπτύσσουν” δύο δημοφιλείς σειρές της Harley-Davidson, την Dyna και και την Softail, σε μια.

Ο χαρακτηρισμός της ριζικής ανανέωσης δεν αποδίδεται καταχρηστικά, αφού τα  Softail του 2018, φέρουν νέα πλαίσια και έναν νέο κινητήρα.

Σε ότι αφορά στα πλαίσια, διαφέρουν μεταξύ του όπως είναι λογικό, σε γεωμετρικά χαρακτηριστικά και σχεδίαση, αυτό που έχουν όμως κοινό, είναι ότι σε κάθε περίπτωση είναι ελαφρύτερα (μέχρι και -17 κιλά!) και πιο άκαμπτα (+34% ακαμψία).

 17

Τα πιρούνια στα Softail 2018 προέρχονται από την Showa και εξοπλίζονται με το σύστημα SDBV, που προδίδει δυναμικά χαρακτηριστικά αποσβέσεων και πρoσομοιάζει την λειτουργιά των cartridge συστημάτων, χωρίς την πολυπλοκότητα και τα βάρος αυτών.

Οι νέοι “Milwauekee Eight” κινητήρες στελεχώνουν τα Softail του 2018 σε δύο εκδόσεις, στα 1745 (Milwauekee Eight 107) και 1868 (Milwauekee Eight 114, μόνο στα Fat Bob, Fat Boy, Breakout, and Heritage Classic).

 12

Αμφότεροι φέρουν δύο νέους αντικραδασμικούς άξονες και έχουν βελτιωμένα χαρακτηριστικά απόδοσης, προσδίδοντας δυναμικές για τα δεδομένα της κατηγορίας επιδόσεις στα μοντέλα.

Αναλυτικά, τα μοντέλα που απαρτίζουν την ανανεωμένη γκάμα των Softail για το 2018 είναι τα εξής:

Fat Bob

 5

Fat Boy

 9

Heritage Classic

 15

Low Rider

 16

Softail Slim

 18

Deluxe

 11

Breakout

 2

Street Bob

 20

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017 14:14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon