.
Κατηγορία Gas Gas
Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014 09:02

Gas Gas EC Cami 250 2014

Νέο on/off

 


Μετά από πολλά χρόνια, μία εταιρία ασχολείται σοβαρά με την κατηγορία των μικρών on/off. Η Gas Gas παρουσιάζει το Cami EC 250, το οποίο αφορά όσους αναβάτες χρησιμοποιούν την μοτοσυκλέτα τους σε καθημερινή χρήση, και κάνουν βόλτες στα βουνά.

Το Cami βασίζεται στο αγωνιστικό enduro EC 250F, και έχει χαμηλότερη σέλα, για να είναι πιο εύκολο από όλους τους αναβάτες. Η μοτοσυκλέτα είναι ελαφρύτερη από τον ανταγωνισμό, μιας και έρχεται απευθείας από τους αγώνες, και το προσφέρει αυτό ως πλεονέκτημα αναφορικά με τον εύκολο έλεγχο της
Το περιμετρικό πλαίσιο που έρχεται από το μοντέλο του 2011, χαρακτηρίζεται από την σταθερότητα και τον καλό έλεγχο, ενώ οι αναρτήσεις αφορούν σε ανεστραμμένο μπροστινό σύστημα και μονό αμορτισέρ με μοχλισμό, κατασκευασμένες από την Olle, και σχεδιασμένες ειδικά για την μεταφορά δύο επιβαινόντων – θα διατίθενται και μαρσπιέ συνεπιβάτη. Ο τετράχρονος μονοκύλινδρος κινητήρας αποδίδει 28 ίππους, τα φρένα είναι της Galfer με δίσκους τύπου 'Wave' ενώ τα ελαστικά έρχονται από την Pirelli και είναι καθαρά endure, τα Six Days Extreme.
Το νέο Cami EC 250 ξεκίνησε από την αγορά της Βραζιλίας σε ανταγωνιστική τιμή, και θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από τον Μάρτιο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Gas Gas Enduro EC 2014 Gas Gas TX Randonne 125-200 2014 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon