.
Κατηγορία Gas Gas
Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012 11:59

Gas GAS EC 250/300/450 4T 2013

 

 

Τα νέα αστέρια!

 

 




Στην οικογένεια των τετράχρονων, όπου το δυνατό όπλο ήταν το EC 250, η Gas Gas για το 2013 προσθέτει τα EC 300 και EC 450.

Μετά από μια πλήρη ανανέωση στη γκάμα των δίχρονων 2012, η Gas Gas συνεχίζει το αναπτυξιακό της πρόγραμμα, που ξεκίνησε πριν από 2 χρόνια με την παρουσίαση των τετράχρονων μοντέλων, και ενισχύει τη θέση της στην αγορά, αφού εξαντλεί πλέον όλη τη γκάμα των μοντέλων enduro.

Τα νέα τετράχρονα μοντέλα ήταν αποτέλεσμα τόσο της συνεργασίας της Gas Gas με τη Yamaha, που προμήθευσε τους κινητήρες, όσο και της σκληρής δουλειάς του τεχνικού τμήματος της Gas Gas στο Salt (Girona) της Ισπανίας, που προσάρμοσε τους κινητήρες αυτούς στις σημερινές ανάγκες των αναβατών.

Το σημείο εκκίνησης των τετράχρονων 2013 είναι η εξέλιξη του EC 250 4T σε 300 κυβικά. Το EC 300, βασισμένο στον κινητήρα των 250 κυβικών, προσαρμόστηκε στις ανάγκες του μεγαλύτερου κυβισμού και της μεγαλύτερης δύναμης. Ο νέος τετράχρονος κινητήρας των 300 κυβικών αποτελεί μοναδικό έργο των τεχνικών της Gas Gas.

Το EC 450 4T βασίζεται στη Replica 2012 του Ivan Cervantes.

Όλα τα τετράχρονα μοντέλα 2013 θα έχουν κορυφαίο εξοπλισμό Racing. Οι αναρτήσεις που χρησιμοποιούν προέρχονται από την Marzocchi και την Ohlins, τα φρένα από την Nissin, ενώ οι εξατμίσεις είναι της FMF.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012 13:25

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Gas Gas EC 250 ISDE Six Days 2011 Gas Gas Mini Electric Trial »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon