.
Κατηγορία Brough Superior
Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 10:26

Brough Superior – 2 νέες υπερπολυτελείς μοτοσυκλέτες για ελάχιστους

Κομμάτια που τα μετράς στα δάχτυλα και τιμή που ζαλίζει!

H Brough Superior είναι μια μάρκα που αναγεννήθηκε σε Γαλλική υπόσταση, αλλά έχει βρετανικές ρίζες. Μία μάρκα που κατασκεύαζε μοτοσυκλέτες κορυφής και είχε ταυτιστεί, από πολλούς, με την Rolls Royce αλλά σε μοτοσυκλέτα, η Brough Superior αποτέλεσε την αγαπημένη μάρκα του θρυλικού αρχαιολόγου T.E. Lawrence, γνωστού και ως «Λώρενς της Αραβίας».

Στην σημερινή εποχή της, η Brough  Superior έχει αναγεννηθεί στην Γαλλία, ενώ διατηρεί το ultra premium status της καθώς οι μοτοσυκλέτες της κατασκευάζονται στο χέρι, σε περιορισμένη ποσότητα. Πριν λίγες ημέρες, η εταιρεία αποκάλυψε άλλες δύο μοτοσυκλέτες, τις SS100 Ultimate και Lawrence Ultimate, οι οποίες βασίζονται στα ομώνυμα μοντέλα τους. Οι δύο νέες εκδόσεις των μοντέλων, θα γίνουν διαθέσιμες σε 19 μόνο κομμάτια, με τον αριθμό αυτό να συνδέεται με την χρονολογία γέννησης της Brough Superior: Το 1919.

Η εταιρεία δεν δημοσιεύει αναλυτικές τεχνικές πληροφορίες στα μοντέλα, ωστόσο είναι σαφές ότι οι δύο νέες μοτοσυκλέτες επιδεικνύουν τα μέγιστα στην λεπτομέρεια, την ποιότητα και την πολυτέλεια, συνδυάζοντας το διαχρονικό μαύρο, τα μεταλλικά χρώματα και το ανθρακόνημα. Και οι δύο μοτοσυκλέτες κινούνται από έναν δικύλινδρο  V κινητήρα, κυβισμού 997 κ.εκ., με απόδοση 102 ίππων.

Η τιμή των μοτοσυκλετών… δεν αποκαλύπτεται επίσημα, όμως ένα γαλλικό περιοδικό ισχυρίζεται ότι την γνωρίζει: Το Le Repaire des Motards, δηλώνει ότι η τιμή της SS100 Ultimate θα φτάνει τα 71.500 ευρώ, ενώ η Lawrence Ultimate θα φτάνει τα 71.900 ευρώ, ενώ αν θέλετε να παραγγείλετε οποιαδήποτε από τις δύο, χρειάζεται να κάνετε μια κατάθεση 15.000 ευρώ, εκ των προτέρων!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 10:34

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Η νέα Lawrence Dagger από την Brough Superior για το 2023
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon