.
Κατηγορία Benelli
Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011 12:40

Benelli Due 756 2012

 

 

Παρουσιάζεται στην Κίνα

 
Το είχαμε δει για πρώτη φορά στην έκθεση EICMA στο Μιλάνο το 2009, αλλά και παλαιότερα, το 2006 στην έκθεση της Κολωνίας, και πλέον η Benelli προχωράει στην παραγωγή του. Πρόκειται για το νέο γυμνό μοντέλο της, με την ονομασία Due 756, το οποίο βασίζεται σε δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα.

Ουσιαστικά πρόκειται για μία μοτοσυκλέτα της οποίας ο κινητήρας είναι αυτό τους Benelli Tre 1190, στον οποίο απουσιάζει ο ένας κύλινδρος.
Διαθέτει πλαίσιο αλουμινένιο δύο δοκών που καταλήγει σε χωροδικτύωμα, το οποίο χρησιμοποιεί τον κινητήρα ως ενεργό μέρος. Πάνω του εδράζεται το ψαλίδι και ο μοχλισμός του αμορτισέρ, ενώ συναντάμε κορυφαία περιφερειακά. Ανεστραμμένο μπροστινό σύστημα της Sachs, φρένα ακτινικής τοποθέτησης της Brembo, και μία σχεδίαση που αναμφίβολα το καθιστά ένα από τα πιο όμορφα naked. Αν και είναι παλιό project, παραμένει ακόμη όμορφο και περιμένει την ώρα που θα βρεθεί στην παραγωγή.

Η Ιταλική εταιρία, Κινεζικής ιδιοκτησίας, θα ξεκινήσει από την Κίνα την παρουσίαση, και έπειτα θα προχωρήσει σε παρουσιάσεις σε Ευρώπη και άλλες αγορές. Στην Ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται να έχει ιδιαίτερη επιτυχία, αν συνδυαστεί με κατάλληλη τιμή και σωστή αντιπροσώπευση βεβαίως.

asphaltandrubber.com

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Benelli BN 302 – 2014 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon