.
Κατηγορία Benelli
Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 13:34

Benelli Tornado 252R 2022 – Ο Κινέζος μικρός αδελφός του 302R

Η υποκυβισμένη εναλλακτική εκδοχή του 302R παρουσιάζεται επίσημα στην Κίνα.

Η QJ Motor/Benelli παρουσίασε το Tornado 252R, βασισμένο στο ανάλογο Tornado 302R που είχε εμφανιστεί εκτενέστατα ανανεωμένο την Άνοιξη του 2021. Διευκρινίζουμε πως το συνοδευτικό όνομα Tornado χρησιμοποιείται στην Κίνα, ωστόσο στην Ευρώπη η μοτοσυκλέτα πωλείται ως σκέτο 302R.

Η αναβάθμιση εκείνη αφορούσε τις εξαγωγικές βλέψεις των Κινέζων προς Ινδία αρχικά και μάλλον προς δυσμάς στη συνέχεια, ανανεώνοντας ριζικά τη μικρή σπορ μοτοσυκλέτα με φρέσκια εμφάνιση, δραματική μείωση βάρους (-20 κιλά!) και πλουσιότερο εξοπλισμό να πλαισιώνουν τον υπάρχοντα δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα των 35 hp και 2.8 kgm.

Τώρα η Benelli αποκάλυψε τη μικρότερη εκδοχή των 250 cc, Tornado 252R, η οποία προορίζεται αποκλειστικά για τις αγορές της Κίνας και της Σιγκαπούρης. Στην ουσία φέρνει την ίδια εμφάνιση και εξοπλισμό, με λίγο μικρότερης χωρητικότητας κινητήρα, με απόδοση 25.8 hp για 177 κιλά.

Πηγές: Sunnews.cc / Warungasep.net 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021 13:38

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon