.
Κατηγορία Benelli
Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2018 11:07

Benelli Leoncino 800 2019 – EICMA

Super λιόντας!

Δεν ξέρουμε κατά πόσο η Benelli μπορεί να συνεχίζει να χρησιμοποιεί το “Leoncino”, που σημαίνει “λιονταράκι”,  στην ονομασία της μοτοσυκλέτας που παρουσίασε στην EICMA. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο, το οποίο βέβαια είναι πάρα πολύ πιθανό, να περάσει στην παραγωγή.

Ο δικύλινδρος σε σειρά κινητήρας του, προέρχεται από το 752s, ενώ και το ατσάλινο χωροδικτύωμα έχει αρκετές ομοιότητες με αυτή την μοτοσυκλέτα αλλά δεν είναι ακριβώς ίδιο.

leoncino 800 eicma 2a

Εντυπωσιακά είναι τα περιφερειακά της μοτοσυκλέτας, όπως το συνηθίζει η Benelli σε όλα της τα μοντέλα άλλωστε. USD πιρούνι πολύ μεγάλης διαμέτρου μπροστά με θηριώδη κάτω τιμονόπλακα, ακτινικές τετραπίστονες, δίσκοι “wave” και ψαλίδι αλουμινίου με μεγάλη διατομή, είναι στοιχεία που αποτελούν μια καλοδεχούμενη υπερβολή, για τον scrambler χαρακτήρα του μοντέλου.

Οι ακτινωτοί τροχοί πάντως, παρά την scrambler φύση, είναι 17 ιντσών και φέρουν φυσικά ελαστικά διττής χρήσης. Όπως αναφέρθηκε ήδη, το Scrambler 800 παρουσιάστηκε ως πρωτότυπο αλλά μάλλον το βλέπουμε πολύ σύντομα σε διαδικασία παραγωγής!
 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2018 11:07

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Benelli – Το επίσημο video του 502C Benelli Imperiale 400 2019 – EICMA »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon