.
Κατηγορία Κράνη
Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 08:37

Κράνος Scorpion EXO-510 Air

 

Ήρθαν τα νέα γραφικά 2018

 

Ήρθε η νέα “σοδειά” 2018 του full face Scorpion EXO-510 Air με πολύ όμορφα και εντυπωσιακά γραφικά για κάθε γούστο.

Το Scorpion EXO-510 Air είναι ένα ποιοτικό κράνος με κέλυφος διαθέσιμο σε τρία διαφορετικά μεγέθη και προστατευτική πολυστερίνη τριών πυκνοτήτων.

Χρησιμοποιεί το σύστημα AIRFIT για να ρυθμίσετε τα μάγουλα στα μέτρα σας με σύστημα άντλησης αέρα, ενώ η επένδυση είναι φιλική στη χρήση γυαλιών χάρη στο σύστημα KWIKFIT. Η KWIKWICK 2 επένδυση είναι αντιμικροβιακή, αφαιρούμενη και μπορεί να πλυθεί και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να στεγνώνει γρήγορα προσφέροντας δροσιά το καλοκαίρι και ζεστασιά τον χειμώνα.Με πτυσσόμενο φιμέ ζελατινάκι για τις ηλιόλουστες ημέρες, Everclear ζελατίνα 3-D με εγγύηση 2 χρόνων και με αντιθαμβωτικό Pinlock Max-Vision 3-D.

Παράλληλα το κεφάλι του αναβάτη επωφελείται από το σύστημα πολλαπλού αερισμού με εισαγωγές σε σαγόνι και κορυφή και εξαγωγές πίσω, ενώ για το δέσιμο στο λουράκι φροντίζει μια αυτόματη πόρπη με μικρομετρικό σύστημα. Παραδίδεται με τσάντα/κουκούλα μεταφοράς.

Τιμή: 249,90 ευρώ

Τζωρτζόπουλος Moto Fashion & Accessories

 Καλλιροης 71, Ν. Κοσμος

Τηλ.: 210 9241108

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 11:01

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Nέο Suomy Speedstar Κράνος IXS HX 207 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon