.
Κατηγορία Κράνη
Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 11:57

Airoh Aviator Ace 2 - Νέα γενιά με αναμονές για συστήματα επικοινωνίας

Η Airoh ανανεώνει εμφανισιακά το Aviator Ace 2 με πολλές επιλογές έντονων γραφικών και πρωτοτυπεί στον off-road κόσμο εισάγοντας στον σχεδιασμό την προετοιμασία για επικοινωνία Bluetooth.

Πρόκειται σαφώς για μια απρόσμενη καινοτομία όταν η ιταλική εταιρεία παρουσιάζει ένα κράνος που, δίπλα σε όλες τις παραδοσιακές αξίες που έχουν ανάγει την Airoh σε πρωταγωνίστρια των off-road κρανών, έχει ενσωματώσει στον σχεδιασμό του αναμονές για συστήματα επικοινωνίας Bluetooth.

Το Aviator Ace έχει κέλυφος κατασκευασμένο από Composite Carbon και φυσικά ικανοποιεί τις νέες προδιαγραφές ECE 22.06, ενώ εξοπλίζεται με προηγμένες τεχνολογίες που έχει αναπτύξει η Airoh. Το σύστημα ASN (AIROH Sliding Net) αποτελείται από ένα τρισδιάστατο πλέγμα στη δομή του κελύφους που μειώνει τις δυνάμεις που ασκούνται στο κεφάλι σε περίπτωση κρούσης, ενώ το AEFR (AIROH Emergency Fast Release) επιτρέπει την ταχεία αφαίρεση των πλαϊνών εσωτερικών επενδύσεων (μάγουλα) σε περίπτωση ανάγκης.

AIROH AVIATOR ACE 2 GROUND YELLOW GLOSS A

Ασφαλίζει με σύστημα δύο κρίκων (double D) και μας έρχεται με ανανεωμένη σχεδίαση και πολλά νεανικά γραφικά σχέδια.

Στόχος της Airoh για το Aviator Ace 2 είναι να είναι άνετο για πολύωρη χρήση σε κάθε είδους περιπέτεια και συνθήκες, κάτι στο οποίο συνδράμει το καλά μελετημένο σύστημα αερισμού του κράνους που εξελίχθηκε μετά από πολλές ώρες δοκιμών στην αεροσήραγγα της Airoh.

AIROH AVIATOR ACE 2 GROUND ORANGE MATT B

Νέα είναι και τα υλικά των εσωτερικών επενδύσεων, αποτελούμενα από εξαιρετικά διαπνέοντα υφάσματα ώστε το κεφάλι να παραμένει φρέσκο σε παρατεταμένη χρήση του κράνους. Πλέον προσφέρεται μια νέα επιλογή, να αφαιρεθούν μόνο τα σφουγγάρια από τα μάγουλα του κράνους για να πλυθούν πιο εύκολα και να στεγνώσουν γρήγορα, κάτι που οπωσδήποτε θα εκτιμήσουν όσοι οδηγούν σε σκόνη και λάσπη.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Προδιαγραφές: ECE 22.06
Κέλυφος: Composite Carbon σε δύο μεγέθη
Αερισμός: Αεραγωγοί μπροστά, πάνω, στο στο σαγόνι και εξαγωγές πίσω
Τεχνολογίες: ASN (AIROH Sliding Net) και AEFR (AIROH Emergency Fast Release)
Δέσιμο: DD Ring
Εσωτερικό: Αφαιρούμενο, πλενόμενο και υποαλλεργικό
Έξτρα: Έτοιμο για εγκατάσταση συστήματος επικοινωνίας
Βάρος: από 1250g ± 50g
Μεγέθη: μικρότερο κέλυφος XS, S, M / μεγαλύτερο κέλυφος L, XL
Συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία: Βίδες γείσου, αυτοκόλλητα Airoh.

Αντιπρόσωπος Airoh στην Ελλάδα: Moto Market

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 12:05

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon