.
Κατηγορία Κράνη
Δευτέρα, 22 Μαϊος 2023 07:48

Caberg Riviera V4 X – Νέο κράνος για την πόλη και όχι μόνο

Τα Jet κράνη σε αφήνουν να χαρείς τον ήλιο και τον καλό καιρό, χωρίς να αποποιηθείς την άνεση και την ασφάλεια, όπως κάνει και το νέο κράνος της Caberg.

Για τη σεζόν 2023, το νέο demi-jet Riviera V4 X, επιτρέπει τις μεγάλες βόλτες, με μικρές και μεσαίες μοτοσυκλέτες, χωρίς να χρειάζεται να φαίνεται λίγο μπροστά στα full face και flip-up κράνη. Βασικό χαρακτηριστικό του είναι η πιστοποίηση ECE 22.06 με το σχεδιασμό του κελύφους, της ζελατίνας και του συστήματος εξαερισμού έχουν αναπτυχθεί για να μειώνουν την αεροδυναμική αντίσταση του κράνους, καθιστώντας το ιδανικό τόσο για χρήση στην πόλη όσο και για χρήση σε υψηλότερες ταχύτητες σε εξωαστικά περιβάλλοντα, μειώνοντας την κόπωση του αυχένα και διατηρώντας το ιδανικό επίπεδο θερμοκρασίας στο εσωτερικό του κελύφους ανά πάσα στιγμή -ειδικά κατά τους θερμότερους μήνες- χάρη στο σύστημα εξαερισμού που είναι εξοπλισμένο με επάνω εισαγωγή αέρα και δύο πίσω εξαγωγείς.

x4_b.jpg

Το Riviera V4 X διατίθεται σε δύο διαφορετικά μεγέθη κελύφους και 6 διαστάσεις (XS, S και M για το μικρό κέλυφος και L, XL και XXL για το μεγάλο) επιτρέποντας την τέλεια αναλογία μεταξύ του όγκου του κράνους και του μεγέθους του.
Το χαμηλό βάρος (1150 +/- 50 gr), η άνεση και η ευρεία οπτική γωνία που προσφέρει το άνοιγμά του, καθιστούν το νέο Caberg demi-jet Riviera V4 X ένα μοντέλο με ανώτερα λειτουργικά και προστατευτικά χαρακτηριστικά για όσους θέλουν όχι μόνο κράνος Jet, αλλά ένα προϊόν ικανό να ξεχωρίζει για τις καινοτόμες τεχνικές λύσεις του και για την υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται.

x4_c.jpg

Εξοπλισμένο με το σύστημα Double Visor Tech, τη ναυαρχίδα της Caberg, το μοντέλο Riviera V4 X εγγυάται στην πραγματικότητα βέλτιστη ορατότητα και επιτρέπει την οδήγηση πάντα με το ιδανικό φως και επομένως με πλήρη και απόλυτη ασφάλεια χάρη στο εσωτερικό αλεξήλιο που λειτουργεί εύκολα. Για το εσωτερικό, η Caberg επέλεξε τα καλύτερα υλικά που υπάρχουν στην αγορά, χρησιμοποιώντας αναπνεύσιμα, πλήρως αφαιρούμενα και πλενόμενα υφάσματα, που εγγυώνται άνεση σε όλες τις καιρικές συνθήκες και μέγιστη αναπνοή.

Ακόμα, το Riviera V4 X είναι έτοιμο να δεχθεί το σύστημα Caberg Pro Speak Evo, το οποίο χρησιμοποιεί το προφίλ Bluetooth A2DP που σας επιτρέπει να ακούτε μουσική στερεοφωνικά, να συνδέετε το GPS, να δημιουργείτε και να λαμβάνετε τηλεφωνήματα, να συνομιλήτε με τον επιβάτη σας κτλ. Για τη διασφάλιση της μέγιστης ασφάλειας, το Riviera V4 X έχει περάσει όλες τις δοκιμές που απαιτούνται από το πρότυπο ECE 22.06, ακόμη και με τη συσκευή επικοινωνίας τοποθετημένη μέσα στο κράνος.

Το Riviera V4 X διατίθεται σε πολλά χρώματα όπως Μαύρο ματ, Λευκό, Ματ Ανθρακί, Μπλε Ματ, Ματ Ανοιχτό Μπλε, Ματ Στρατιωτικό Πράσινο και Κόκκινο Ματ. Εκτός από τις μονόχρωμες εκδόσεις, η Caberg προωθεί το Riviera V4 X της και σε άλλες εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένου του γραφικού Geo που διατίθεται σε τέσσερις χρωματικούς συνδυασμούς και στην εντυπωσιακή έκδοση γραφικών Muse που διατίθεται μόνο σε μεγέθη XS, S και M.

Το νέο Riviera V4 X θα το βρείτε σύντομα στα Moto Market.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Μαϊος 2023 07:57

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon