.
Κατηγορία Κράνη
Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 07:50

Airoh Aviator 3 Legend – Ειδική έκδοση προς τιμήν του Tony Cairoli

Η Airoh παρουσιάζει το Aviator 3 Legend, την ειδική έκδοση που γιορτάζει την καριέρα του Tony Cairoli, εννέα φορές παγκόσμιου πρωταθλητή motocross.

Χρυσά γραφικά και εσωτερικές επενδύσεις, φύλλα δάφνης, καρό σημαίες και το «αναπόφευκτο» TC222 είναι μερικές μόνο από τις λεπτομέρειες που κάνουν το Legend συλλεκτικό. Για να αποτίσει το δέοντα φόρο τιμής, η ιταλική εταιρεία παρουσιάζει την ειδική έκδοση του Aviator 3 αφιερωμένη στον εννέα φορές παγκόσμιο πρωταθλητή: Aviator 3 Legend. Εμπνευσμένο από τις αμέτρητες νίκες του Ιταλού αναβάτη, το Legend επαναλαμβάνει τις επιτυχίες του Cairoli και φέρνει στην αγορά το κράνος που έλαβε ως δώρο ο πρωταθλητής στο τέλος της εντυπωσιακής του καριέρας στο MXGP.

Μια ειδική συλλεκτική έκδοση

Η Airoh το χαρακτηρίζει «έργο τέχνης με χρυσές εσωτερικές επενδύσεις που διακοσμείται από την στάμπα με λέιζερ που θυμίζει το πίσω μέρος του κράνους με την επιγραφή «The Legend of Cairoli». Μια ειδική έκδοση για συλλογή, συνοδευόμενη από μια ειδική κάρτα με το αυτόγραφο ενός από τους πιο επιτυχημένους αναβάτες στην ιστορία.

tc222b.jpg

Από τεχνικής άποψης, είναι ένα Aviator 3, ένα κορυφαίο κράνος όσον αφορά τα χαρακτηριστικά και την τεχνολογία. Η έκδοση Legend διατίθεται σε τέσσερα κελύφη και είναι βελτιστοποιημένη ως προς την απόδοση και τα σχήματα, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη άνεση, ακόμη και στις πιο ακραίες συνθήκες χρήσης.

Ένα προϊόν σχεδιασμένο για τους λάτρεις του off-road ακόμα και στις πιο συναρπαστικές περιπέτειες χάρη στο επαναστατικό AMS2 Plus (Airoh Multiaction Safety System), το σύστημα ασφαλείας που διαχέει την κινητική ενέργεια σε περίπτωση πρόσκρουσης και διαθέτει το AEFR (Airoh Emergency Fast Release) για γρήγορη αφαίρεση των μαξιλαριών των μάγουλων σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Επιπλέον, το κράνος είναι εξοπλισμένο με το σύστημα μαγνητών AMLS (Airoh Magnetic Lining System) που εγγυάται μέγιστη άνεση στην αφαίρεση των επενδύσεων.

Το Aviator 3 διαθέτει οκτώ εισαγωγές αέρα και αεροτομές με ενσωματωμένους απορροφητήρες που κάνουν την εφαρμογή του προϊόντος άνετη ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες χρήσης, όπως και το ενσωματωμένο σύστημα ενυδάτωσης AHS (Airoh Hydratation System). Η άνεση, η τεχνολογία και η ασφάλεια, έρχονται επίσης σε αρμονίες με τις απαιτήσεις της πιστοποίησης ECE 2206.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon