.
Κατηγορία Κράνη
Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010 09:13

Νέο συλλεκτικό Arai – Isle of man

 


Σε περιορισμένα αντίτυπα

 

 

 


Για τρία συνεχόμενα χρόνια, αρχής γενομένης από το 2010, η Arai σε συνεργασία με την διοργάνωση του ιστορικού Isle of Man, στο νησί του Man στην Βρετανία, παράγουν περιορισμένο αριθμό κρανών με το λογότυπο και τα σχέδια του αγώνα.

Η Arai όντας βασικός σπόνσορας του αγώνα για πολλά χρόνια, συνεχίζει την συνεργασία αποτυπώνοντάς την σε ένα μοναδικό κράνος. Το ίδιο άλλωστε είχε γίνει και στο παρελθόν με την ρέπλικα του Joey Dunlop, νικητή πολλές φορές του αγώνα, αλλά και με την παραγωγή του Isle of Man Centennial το 2007 που γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

Τα νέα Isle of Man θα παραχθούν σε 500 αντίτυπα για κάθε έτος, 2010, 2011, 2012, και προέρχονται από την σειρά RX 7 GP τα οποία παρουσιάστηκαν πριν ένα έτος αντικαθιστώντας τα πολύ επιτυχημένα RX 7. Η μοναδικότητα στην σχεδίαση, οι εξωτερικοί αεραγωγοί, και οι είσοδοι αέρα στην ζελατίνα, στο σαγόνι αλλά και στο μπροστινό τμήμα του κράνους, φροντίζουν για σωστό εξαερισμό και αναπνοή του κεφαλιού.

Η ζελατίνα είναι πιο φαρδιά στα πλαϊνά και έτσι έχει αυξηθεί το εύρος όρασης.
Το νέο RX 7 GP διαθέτει ρυθμιζόμενο spoiler σε πέντε θέσεις στο πίσω μέρος, το οποίο φροντίζει για την σταθερότητα του κεφαλιού στις υψηλές ταχύτητες.
Το εσωτερικό του είναι αντιαλλεργικό, πολύ ποιοτικό και αφαιρείται για πλύσιμο, ενώ αφαιρούνται μεμονωμένα και γρήγορα τα πλαϊνά μαξιλαράκια σε περίπτωση ατυχήματος.

Η έκδοση Isle of Man είναι δημιούργημα του Aldo Drudi, του μοναδικού αυτού σχεδιαστή ο οποίος έβαλε την πινελιά του και στο κατάστημα της Arai στην Ελλάδα.
Ο αγώνας αποτυπώνεται σε μαύρο φόντο και διαθέτει το σήμα του νησιού στο πλάι και από τις δύο μεριές, το οποίο συνοδεύεται από το TT (Tourist Trophy) στο πλάι.
Στο επάνω τμήμα διατρέχεται από λωρίδα σε χρωματισμό σημαίας τερματισμού και η μαύρη ζελατίνα το καθιστά αν μη τι άλλο εντυπωσιακό.

Ο αντιπρόσωπος της Arai στην Ελλάδα κατάφερε να εξασφαλίσει κάποια από τα 500 αντίτυπα τα οποία, αν κρίνουμε από την εμφάνιση, θα εξαφανιστούν σύντομα.

 

Η τιμή του βρίσκεται στα πλαίσια του RX 7 GP και κοστίζει 10euro παραπάνω από αυτά. Καλό θα είναι να βιαστείτε αν θέλετε να γίνεται κάτοχοι ενός τόσο μοναδικού κράνους μιας και έχουν αρχίσει ήδη να εξαντλούνται.

 

MC motor import S.A.

www.mcmotor.gr

Μιχαλακοπούλου 44, Αθήνα, 210 7212986

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 15:53

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Suomy 2011 Κράνος BMW enduro carbon διπλής χρήσης »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon