.
Κατηγορία Jacket
Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 13:42

SPIDI Air DPS - Νέο γιλέκο με αερόσακο

Η πιο πρόσφατη εξέλιξη του συστήματος DPS, το γιλέκο αερόσακου Spidi Air DPS είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με το FB En 1624-2: 2013, το μόνο ευρωπαϊκό πρότυπο που εγγυάται την απόδοση ενός αερόσακου μοτοσικλέτας.

Ένα μαξιλάρι 26 λίτρων τυλίγει τον κορμό και τον λαιμό του οδηγού, αυξάνοντας το επίπεδο ασφάλειας σε ευαίσθητες περιοχές σε περίπτωση ατυχήματος. Το SPIDI Safety Lab έχει εξελίξει την παραδοσιακή τεχνολογία DPS στο υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και εξοπλίζει το γιλέκο Air DPS με μεγάλη ευκολία στη χρήση. Η βεβαιότητα της αναλογικής ενεργοποίησης, η ευρεία επέκταση της προστασίας μέχρι την ευαίσθητη περιοχή του τραχήλου, η άνεση που εξασφαλίζει το χαμηλό βάρος και η ευελιξία στη χρήση, το καθορίζουν ως παγκόσμιο προϊόν αναφοράς για ασφάλεια σε δύο τροχούς.

Ακρίβεια και ασφάλεια
Ενεργοποίηση και φούσκωμα: Μέσω του καλωδίου που συνδέεται με τη μοτοσυκλέτα, εγγυάται την ασφαλή και βέβαιη ενεργοποίηση του αερόσακου σε κάθε περίπτωση πτώσης με αφαίρεση από το όχημα.
26 λίτρα διαθέσιμου αέρα για φούσκωμα: Εάν το σύστημα ενεργοποιηθεί, 3,8 μέτρα αεροθάλαμου φουσκώνουν και τυλίγουν τον μοτοσικλετιστή, προστατεύοντας την πλάτη, τους γοφούς, το στήθος και, ειδικότερα, την περιοχή του λαιμού. Περισσότερος αέρας, περισσότερο πάχος, περισσότερες προστατευμένες περιοχές.
Χωρίς παρεμβολές από εξωτερικά στοιχεία που θα μπορούσαν να περιορίσουν την αποτελεσματικότητά του (μαγνητικά πεδία, ραδιοκύματα, αποσύνθεση μπαταρίας, βροχή, κρύο, άμμος): Το μηχανικό σύστημα δεν απαιτεί επαναφόρτιση ή συντήρηση, επομένως μπορείτε να φύγετε με το δικό σας όχημα ανά πάσα στιγμή χωρίς καμία ανησυχία.

Άνεση και πολυπροσαρμογή
Είναι ελαφρύ: Το σύστημα DPS ζυγίζει μόλις 1.070 γραμμάρια.
Πρακτικότητα: Μπορεί να φορεθεί σε οποιουδήποτε τύπου jacket, οποιαδήποτε εποχή, χωρίς να χρειάζεται να πολλαπλασιαστούν οι εποχιακές αγορές. Διαθέτει άνετο ρυθμιζόμενο κλείσιμο στη μέση, αντανακλαστικές ζώνες για νυχτερινή αναγνώριση και σύστημα στερέωσης σακακιού / παντελονιού με χρήση κλιπ.
Υλικά: Τα υφάσματα που χρησιμοποιήθηκαν επιλέχθηκαν από το SPIDI Safety Lab για τα χαρακτηριστικά της αντοχής του σε κοψίματα, ρήξεις ραφών και τριβή.
Παράγεται σε μαύρο χρώμα με κίτρινο φλούο στην πλάτη και στο στήθος.
Βρείτε το στο https://www.spidi.com/eu_it/air-dps στην τιμή των 599,95euro

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 13:45

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon