.
Κατηγορία Jacket
Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 08:45

Jacket Triumph Traveller

 

Τζάκετ το απαραίτητο

 

Το Traveller είναι ολοκληρωμένο τζάκετ υψηλών προδιαγραφών από την βρετανική εταιρία. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε τόσο καθημερινά όσο και στα ταξίδια σας μικρά ή μεγάλα, χάρη στα πολλά πρακτικά του χαρακτηριστικά.

Ένα από αυτά είναι και το αφαιρούμενο κολάρο του το οποίο κρατά μακριά το κρύο από την ευαίσθητη περιοχή του λαιμού.

Εξωτερικά είναι κατασκευασμένο από 600D PolyCordora , ενώ φέρει εγκεκριμένα προστατευτικά Knox σε ώμους και αγκώνες. Φέρει επίσης επένδυση διαπνέουσα επένδυση TriTex, που το καθιστά αδιάβροχο και αντιανεμικό, ενώ διαθέτει και αεραγωγούς που ανοίγουν για τις ζεστές ημέρες.

Η αφαιρούμενη θερμική επένδυση αποτελεί επίσης μέρος του εξοπλισμού του, όπως και τα πλαϊνά φερμουάρ που ρυθμίζουν την εφαρμογή του.

ΗΛΙΟΦΙΛ Α.Ε.
Ανδρούτσου 27
Λυκόβρυση
Αττική
14123
Τηλέφωνο: +30 210 2849200

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 15:20

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μπουφάν Spidi Master Combat Jacket KTM Defender »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon