.
Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2024 09:58

SWM SIX6 500 – Σε νέα μειωμένη τιμή

ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ - SWM SIX6 500 με έκπτωση €460 από €4.950,- τώρα €4.490. (δελτίο τύπου)

Καλώς ήλθατε στην οικογένεια Scrambler της SWM: μοτοσυκλέτες που αποτυπώνουν την ουσιαστική ομορφιά, το διαχρονικό στυλ και το συναίσθημα των αυθεντικών σπορ μοτοσυκλετών της δεκαετίας του 1970.

Διατηρώντας τη νοσταλγία του παρελθόντος, η SIX6 500 αποτελεί έναν φόρο τιμής στους Scramblers της δεκαετίας του '70, απαλλαγμένη από τις τεχνικές ιδιαιτερότητες της εποχής.

Στην SIX6 500 η αίσθηση του αναβάτη είναι η άνεση και ο έλεγχος. Ελαφριά και πολύ ευέλικτη, είναι κατάλληλη για νέους αναβάτες και παράλληλα απολαυστική για πιο έμπειρους και ρομαντικούς οδηγούς. Ευκίνητη στην κίνηση της πόλης, πρόθυμη για ταξίδι αλλά και για μια χαλαρή χωμάτινη βόλτα.

Ο τετράχρονος 445cc, αερόψυκτος, μονοκύλινδρος SOHC κινητήρας, με ψεκασμό και απόδοση 30hp, αποτελεί τη βάση της κλασσικής γοητείας της μοτοσυκλέτας, με τα διπλά τελικά εξάτμισης και τον μοναδικό ήχο.

Οι συμβατικές αναρτήσεις συμπληρώνουν την κλασσική εικόνα της μοτοσυκλέτας, ενώ προσφέρουν ενδοτική συμπεριφορά και άνεση: Τηλεσκοπικό πιρούνι ø43 mm με ρύθμιση απόσβεσης συμπίεσης εμπρός & διπλά αμορτισέρ με ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίου πίσω.

Άνετη σέλα δύο ατόμων, υπερυψωμένο φαρδύ τιμόνι, ψηλό εμπρός φτερό, number plates, αναλογικά όργανα με Retro design, φώτα LED, φρένα με ABS, τροχοί αλουμινίου με ακτίνες, ελαστικά Pirelli MT60 και 2 χρόνια Εργοστασιακή Εγγύηση, είναι μερικά από τα στοιχεία του βασικού εξοπλισμού της SIX6 500.

Κλείστε ραντεβού για να την οδηγήσετε και αποκτήστε την με έκπτωση €460!!!

Για περισσότερες πληροφορίες: Central Store έξοδος 7 της Αττικής Οδού, Λεωφόρο Φιλαδελφείας 161 Αχαρναί 13671

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2024 10:07

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon