.
Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2018 13:07

Suzuki Σταθόπουλος

 

Νέα κάθετη μονάδα 

 

Το γνωστό συνεργείο μοτοσυκλετών, Moto Spirit, εξουσιοδοτημένο στις μοτοσυκλέτες Suzuki, επεκτείνει τις δραστηριότητες του, δημιουργώντας μία νέα μονάδα.

Το νέο κατάστημα μοτοσυκλετών και αξεσουάρ Suzuki βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στην λεωφόρο Αλεξάνδρας 11, στην κάθοδο προς Αθήνα.

Στο νέο χώρο που τηρεί όλες τις προδιαγραφές της Suzuki, έπιπλα, χρωματισμούς κλπ, ο αναβάτης μπορεί να δει όλα τα νέα μοντέλα Suzuki.

Εκεί βρίσκονται επίσης και τα αξεσουάρ μοτοσυκλετών (προβολάκια, προστατευτικά, κ.α.) αλλά και αναβάτη (t-shirt, καπελάκια, κ.α.) ενώ στο χώρο θα προστεθούν μοτοσυκλέτες full εξοπλισμένες με τα αξεσουάρ της εταιρίας, καθώς και εξοπλισμός αναβάτη από άλλες μάρκες (κράνη, τζάκετ, γάντια, αδιάβροχα, κ.α.).

Στον χώρο θα λειτουργεί mini συνεργείο για τις τοποθετήσεις συναγερμών και αξεσουάρ ώστε η μοτοσυκλέτα να παραδίδεται με μηδέν χιλιόμετρα, ώστε να μην χρειάζεται να μετακινηθεί καθόλου.

Εξακολουθεί και λειτουργεί στον γνωστό χώρο, στην οδό Μαυρομιχάλη 163 στην Αθήνα, το συνεργείο MOTO SPIRIT, για κάθε ανάγκη της μοτοσυκλέτας Suzuki.

Suzuki Σταθόπουλος

Πωλήσεις: Λεωφόρος Αλεξάνδρας 11, Αθήνα 
Συνεργείο: Μαυρομιχάλη 163, Αθήνα
210 6441954
 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φωτογραφίες



Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2018 13:37

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Off Road μαρσπιέ της Tarazon-4Aces Δισκόπλακα Honda CBF 250 79 ευρώ »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon