.
Κατηγορία Περιφερειακά
Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 12:29

Skyrich LFP-4 Plus (300CA) – Πέμπτη γενιά μπαταριών λιθίου

Από την μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής μπαταριών λιθίου με τον μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων και εξαγωγών σε 40 χώρες

Η σειρά των μπαταριών ιόντων λιθίου Skyrich κατασκευάζεται από το 2002 σε δύο εργοστάσια της εταιρείας. Η Haijiu-Skyrich Zhejiang, είναι η 1η εταιρεία παγκοσμίως που κατασκεύασε μπαταρίες μοτοσυκλετών ιόντων λιθίου με αποτέλεσμα σήμερα να έχουμε φτάσει στην 5η τεχνολογικά γενιά μπαταριών με άριστο συνδυασμό ποιότητας-τιμής.

Επίσης, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής μπαταριών λιθίου με τον μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων και εξαγωγών σε 40 χώρες. Τον Απρίλιο του 2015 η εταιρεία έκανε την είσοδό της στο χρηματιστήριο, αντλώντας τα απαραίτητα κεφάλαια για την έρευνα στον τομέα που εξειδικεύεται.

Οι μπαταρίες Skyrich είναι OEM προμηθευτής των μεγαλύτερων κατασκευαστών και σύντομα το εργοστάσιο θα διευρύνει τις αποκλειστικές συνεργασίες του αποδεικνύοντας έμπρακτα την υψηλή τεχνολογικά υπεροχή και την απαράμιλλη ποιότητά τους (supplier quality excellence award από KTM Group).

Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου Power Sports LTM-Line χαρακτηρίζονται από ανθεκτικό στη θερμότητα, αδιάβροχο περίβλημα από πολυμερή νάιλον (η παραμόρφωση υπό θερμότητα είναι πρακτικά αδύνατη) και ορειχάλκινους ακροδέκτες υψηλής ποιότητας για καλύτερη αγωγιμότητα..Η μπαταρία είναι εντελώς αδιάβροχη και δεν προκαλείτε ζημιά όταν πλένετε με υψηλή πίεση.Όλες οι μπαταρίες είναι εξοπλισμένες με βελτιωμένη ένδειξη φόρτισης, η οποία δείχνει την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας..Αντικαθιστώντας μια τυπική μπαταρία μολύβδου-οξέος με μια μπαταρία ιόντων λιθίου Skyrich, μπορείτε να εξοικονομήσετε έως 1/4 του βάρους.

Μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε θέση, καθώς δεν περιέχει οξύ. Μεγάλο πλεονέκτημα η γρήγορη φόρτιση (έως 90% σε 6 λεπτά) καί αξιοσημείωτα χαμηλή ταχύτητα αυτοκατανάλωσης, χάνοντας μόνο το 10% της φόρτισής τους το χρόνο.Οι μπαταρίες πολυμερών ιόντων λιθίου έχουν μικρότερο περιβαλλοντικό αντίκτυπο από οποιαδήποτε άλλη μπαταρία μοτοσυκλέτας.

Οι μπαταρίες μπορούν να χρησιμοποιούν μόνο το 30% της χωρητικότητάς τους, ενώ οι μπαταρίες ιόντων λιθίου μπορούν να χρησιμοποιούν σχεδόν το 100% της χωρητικότητάς τους. Για το λόγο αυτό, οι εκδόσεις λιθίου των μπαταριών Skyrich απαιτούν μόνο το 1/3 της χωρητικότητας μιας συγκρίσιμης μπαταρίας μολύβδου-οξέος για την ίδια ισχύ εκκίνησης.

Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου Skyrich χρησιμοποιούν φωσφορικό σίδηρο (LiFePO4) ως υλικό καθόδου και χρησιμοποιούν τη διαδικασία λιθίου-πολυμερούς στην κατασκευή τους. Ως αποτέλεσμα, δεν μπορούν ούτε να φουσκώσουν ούτε να εκραγούν κατά τη διάρκεια της κανονικής λειτουργίας. Η τεχνολογία και η διαδικασία κατασκευής εγγυώνται το υψηλότερο πρότυπο ασφάλειας για τις μπαταρίες λιθίου.

Βρείτε τη στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΠΕΡΚΟ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 12:35

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon