.
Κατηγορία Λάδια
Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022 10:56

Βel – Ray, άριστη λίπανση για κάθε τύπο μοτοσικλέτας

Η αμερικάνικη εταιρεία Bel – Ray, παράγει λιπαντικά για όλα τα μέρη της μοτοσικλέτας, εδώ και 70 χρόνια.

Χάρη στην εμπειρία και την υψηλή τεχνογνωσία της, παρέχει μια ευρεία γκάμα λιπαντικών για όλους τους τύπους μοτοσικλέτας, scooter ή ATV.

Τα λιπαντικά της Bel – Ray, παράγονται σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές,  ενώ είναι τα μοναδικά που έχουν πιστοποιηθεί φιλικά προς το περιβάλλον (Environmental Carbon Management). Χρησιμοποιεί κορυφαίας ποιότητας πρώτες ύλες, με αποτέλεσμα τα προϊόντα της Bel – Ray να:

  • ελαχιστοποιούν τη φθορά του κινητήρα
  • προστατεύουν από συσσωρευμένα κατάλοιπα
  • λιπαίνουν και ψύχουν τον κινητήρα
  • χαρίζουν μέγιστες επιδόσεις και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

Η εξελιγμένη σύνθεσή τους περιέχει συγκεκριμένα πρόσθετα, τα οποία δεν επιτρέπουν την αλλοίωση των χαρακτηριστικών του λιπαντικού, ενώ συμβάλλουν στη διατήρηση της θερμοκρασίας του κινητήρα σε φυσιολογικά επίπεδα, ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες.

Η Bel-Ray ανήκει στον όμιλο της Calumet, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες επεξεργασίας ορυκτού πετρελαίου στις ΗΠΑ.  Στην Ελλάδα εισάγονται σε αποκλειστικότητα από τη Motoway – Καμπράνης ΑΕ. Βρείτε τα στα καταστήματα της Motoway ή στο το δίκτυο συνεργατών πανελλαδικά!

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Μπλούνας

Σπούδασε στο Τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ και μαζί με την ιστορία, η άλλη μεγάλη του αγάπη είναι οι μοτοσυκλέτες. Ξεκίνησε αργά στο χώρο, με συγγραφή άρθρων για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ταχύτητας μοτοσυκλετών στο motograndprix.gr.

Στη συνέχεια, από το 2013 και έως το 2020 ήταν ο παρουσιαστής των κατηγοριών Moto2 και Moto3 στην Cosmote TV, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα αρθρογραφούσε και στο ελληνικό περιοδικό MotoGP World.

Από το 2021 είναι συντάκτης στο bikeit.gr και έχει αναλάβει την ενημέρωση σχετικά με το MotoGP.

Νίκος Μπλούνας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022 10:57

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon