.
Κατηγορία Λάδια
Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 09:45

Spectro Platinum 4T 10W60 100% συνθετικό λάδι, από την ΠΕΡΚΟ

Η Spectro είναι ηγέτης στη λίπανση μηχανοκίνητου αθλητισμού. Από το 1966, κατασκευάζει προϊόντα αιχμής με ναυαρχίδα το Platinum Full Synthetic που είναι το απόλυτο group IV 100% πλήρως συνθετικό λιπαντικό κινητήρα made in usa με τεχνολογία G4.

Αυξάνει δραματικά την απόκριση στο γκάζι και ο κινητήρας και το κιβώτιο ταχυτήτων λειτουργούν πιο ομαλά και πιο αθόρυβα.

Προστατεύει τα κινούμενα μέρη όπως στρόφαλο, πιστόνια, εκκεντροφόρο, σασμάν κλπ από υπερθέρμανση δημιουργώντας ένα αδιάσπαστο συνεχές φιλμ (η αντοχή της μεμβράνης 3000+ psi είναι αυτή που εμποδίζει τα μόρια λαδιού να απομακρυνθούν το ένα από το άλλο υπό πίεση). Η προκύπτουσα μείωση της τριβής εμφανίζει περισσότερη ιπποδύναμη και ροπή, υψηλότερη οικονομία καυσίμου και μειωμένη εσωτερική φθορά του κινητήρα

Σε μια περιοχή όπου συναντώνται δύο μεταλλικές επιφάνειες, η μεμβράνη λαδιού εμποδίζει να τρίβονται και να φθείρονται μεταξύ τους, εξαλείφοντας τον φόβο μπλοκαρίσματος του κινητήρα (κόλλημα πιστονιού, χτύπημα μπιέλας κλπ.).

Λιπαίνουν και προστατεύουν τους κινητήρες σε υψηλές στροφές και σε ακραίες θερμοκρασίες λειτουργίας. Το ιξώδες διατηρείται αναλλοίωτο,μειώνοντας τη συχνότητα απαιτούμενης αλλαγής του, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες λειτουργίας της μηχανής.

Καλύπτει & υπερβαίνει τις προδιαγραφές API SJ/JASO MA/MA2.

Βρείτε το στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΠΕΡΚΟ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon