.
Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 14:56

SP Connect SPC Plus – Aνακαλύψτε την επόμενη γενιά

[Δελτίο Τύπου Μοτο Πήγασος]

Η SP Connect™ προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες της να παραμένουν συνδεδεμένοι κατά τη διάρκεια των οποιοδήποτε δραστηριοτήτων και περιπετειών τους με ένα παγκοσμίου εμβέλειας και αποδοχής άριστο, ασφαλές και ευέλικτο, διεθνώς πατενταρισμένο σύστημα.

Καλωσορίστε το νέας γενιάς σύστημα στήριξης τηλεφώνου.

Το SPC+ είναι επίσης το πιο ευέλικτο και ασφαλές σύστημα στήριξης τηλεφώνου στην παγκόσμια αγορά που ακολουθεί τις εξελίξεις των smart phones.

Όραμά μας είναι να είμαστε το πρότυπο των λύσεων τοποθέτησης smartphone. Αποστολή μας είναι η ανάπτυξη των καλύτερων προϊόντων στην αγορά.

spconnect plus 2

Έτσι οι μηχανικοί μας λαμβάνοντας υπόψη τους τα χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές των νέων smartphones, με κυριότερες την αύξηση βάρους, μεγέθους και των ειδικών προδιαγραφών ασύρματης φόρτισης, καθώς και πολλών ακόμη επιπλέον λεπτομερειών, βελτίωσαν το παγκοσμίου αποδοχής τρέχον σύστημά μας για να το ανεβάσουν σε ένα άλλο ακόμη υψηλότερο επίπεδο.

Είναι απαραίτητο να γνωρίσετε τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο των smartphone. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσθέσαμε ένα PLUS (ΣΥΝ) περισσότερων λειτουργιών στο σύστημά μας.

plus MagSafe™ Compatibility (Συμβατότητα)
Με τις 40% λεπτότερες θήκες τηλεφώνων μας, ικανοποιούμε την απαίτηση χαμηλής απόστασης μεταξύ της συσκευής φόρτισης και των νέων iPhone κ.ά.

plus Magnetic Function (Μαγνητική Λειτουργία)
Προσθέσαμε έναν μαγνητικό δακτύλιο στις θήκες μας για ταχύτερη προσάρτηση σε μαγνητικές βάσεις ή στήριξη σε κάθε μεταλλική επιφάνεια.

plus Lifestyle Applications (Εφαρμογές Lifestyle)
Είτε για γραφείο, δουλειά ή καθημερινά - μια μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων ανοίγει έναν κόσμο δυνατοτήτων στο SP Connect EcoSystem.

spconnect plus 3

SPC+ Εκκίνηση στην αγορά

Η κυκλοφορία των προϊόντων SPC+ θα ακολουθήσει την κυκλοφορία του iPhone 14, όπου σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μας θα γίνει το 2ο 15ήμερο του Σεπτεμβρίου με 4 μοντέλα (iPhone 14 Pro, 14, 14 Pro Max, 14 Max). Νέα προϊόντα SPC+ θα είναι διαθέσιμα στη συνέχεια σύμφωνα με την οργάνωση - σχεδιασμό ανάπτυξης και παραγωγής – και θα ακολουθήσουν λεπτομερείς πληροφορίες.

SPC+ Συμβατότητα 100% με όποιο σύστημα SP και αν διαθέτετε

Καθώς είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε ικανοποιημένους πελάτες, έχουμε ήδη κάνει τα πρώτα βήματα για να διασφαλίσουμε την ομαλή μετάβαση και να εγγυηθούμε 100% συμβατότητα.
Ένα από αυτά τα βήματα ήταν να συμπεριλάβουμε μια δεύτερη κεφαλή τοποθέτησης σε σχεδόν όλες μας τις βάσεις χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, ένα άλλο είναι ο ξεχωριστός προσαρμογέας που θα διατίθεται με τις θήκες του τηλεφώνου μας επίσης χωρίς επιπλέον κόστος.

Παρουσίαση και Τιμές του νέου SP Connect Plus

Τώρα ήρθε η ώρα να ταξιδέψετε στον κόσμο του SPC+ (SP Connect Plus).

Απολαύστε το ταξίδι και σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας στην εισαγωγή του SPC+.

Κατεβάστε από εδώ τον κατάλογο παρουσίασης SPC+ σε pdf

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι τιμές των βάσεων στήριξης θα είναι παρόμοιες με το υπάρχων σύστημα το οποίο θα εξακολουθήσει να διατίθεται. Οι τιμές στις θήκες των νέων κινητών με το νέο βελτιωμένο σύστημα SPC+ θα είναι 39,99 € αντί των 29,99 € του υπάρχοντος συστήματος και θα περιλαμβάνουν και αντάπτορα προσαρμογής για το παλαιότερο σύστημα βάσης.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 15:17

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon