.
Κατηγορία Φρένα
Δευτέρα, 05 Μαϊος 2025 16:54

SBS - Τακάκια και σιαγόνες φρένων για Σκούτερ

[Δελτίο Τύπου]

Η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στα συστήματα φρένων μοτοσυκλέτας SBS, κατασκευάζει τακάκια και σιαγώνες αποκλειστικά στη Δανία.

Τα τακάκια της SBS για σκούτερ είναι διαθέσιμα σε τρεις τύπους:

  • Kεραμικής πάστας (HF), για μικρομεσαία σκούτερ και καθημερινή χρήση με ελάχιστο απαιτούμενο χρόνο για στρώσιμο
  • Carbontech (CT), για μεσαία και μεγάλα σκούτερ υψηλών επιδόσεων, με προσανατολισμό στη sport οδήγηση και
  • Μεταλλικής πρόσμιξης (MS), για maxi σκούτερ, ιδανικά για μεγάλη ακρίβεια φρεναρίσματος σε πραγματικά οριακές ταχύτητες.

Και οι τρεις τύποι πάστας φημίζονται για τη μακροζωία τους, τη βέλτιστη προστασία των δίσκων και την απόλυτη αίσθηση ασφαλείας στο φρενάρισμα, τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα.

Βρείτε τα συστήματα φρένων SBS σε όλο το δίκτυο συνεργατών της Motoway Καμπράνης ΑΕ και στο eshop.motoway.gr.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Μαϊος 2025 16:56

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon