.
Κατηγορία Ελαστικά
Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016 11:32

Νέο Michelin Power RS

 

Σημείο αναφοράς στα Σπορ Ελαστικά Μοτοσυκλετών Δρόμου

 

Για να τονίσει τη σημασία των νέων της σπορ ελαστικών δρόμου Power RS, η Michelin πραγματοποιεί την παρουσίαση τους στην διάρκεια του MICHELIN Australian Motorcycle Grand Prix 2016.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Michelin:

power rs 1

"Τα ελαστικά της νέας γκάμας θα είναι διαθέσιμα από την 1η Ιανουαρίου του 2017.

Όταν πρόκειται για πρόσφυση στο στεγνό, ευελιξία, σταθερότητα και κορυφαίο κράτημα το MICHELIN Power RS αποτελεί το νέο σημείο αναφοράς στην αγορά των σπορ ελαστικών δρόμου και απευθύνεται αντίστοιχα στους πιο ξεχωριστούς αναβάτες.

power rs 2

Το υψηλό επίπεδο επιδόσεων του ελαστικού στους παραπάνω τομείς οφείλεται στο συνδυασμό της μακροχρόνιας εξειδίκευσης της Michelin, της εμπειρίας της στο ανώτατο επίπεδο αγώνων και στην ποικίλη φύση των καινοτομιών της.

Ο συνδυασμός των καινούριων μιγμάτων γόμας του ελαστικού, κάποια από τα οποία προέρχονται κατευθείαν από τους αγώνες και ένας νέος σκελετός συντελούν σε ασύγκριτη πρόσφυση στους στεγνούς δρόμους και προσφέρουν μία μοναδική οδηγική εμπειρία για τον αναβάτη.

power rs 12

Το καινοτόμο πίσω ελαστικό φέρει μία πατενταρισμένη κατασκευή που επωφελείται από την τεχνολογία MICHELIN ACT+ και παρέχει άψογη σταθερότητα στην ευθεία και στις στροφές.

power rs 13

Το ελαστικό θα είναι διαθέσιμο σε 13 διαφορετικές διαστάσεις. Tέσσερις για το εμπρός...

power rs 14

...και εννέα για το πίσω ελαστικό, καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα μοτοσικλετών. Aπό μοτοσικλέτες 300 cc, μεσαίας ιπποδύναμης roadsters έως και Superbikes."

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016 11:40

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon