Κατηγορία Ελαστικά
Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2015 12:18

Michelin και Harley-Davidson

 

Επεκτείνουν την συνεργασία τους

 

 

Οι γκάμες MICHELIN Scorcher αποκλειστικά για Harley-Davidson θα είναι πλέον διαθέσιμες σε όλα τα καταστήματα ελαστικών


Στις 13Αυγούστου 2015, η Michelin και η Harley-Davidson, συνεργάτες από το 2008, ανακοίνωσαν ότι υπέγραψαν μια συμφωνία που επιτρέπει ελαστικά με τη σήμανση της μάρκας Michelin και της Harley-Davidson® να πωλούνται μέσω εξουσιοδοτημένων διανομέων τόσο της Michelin όσο και της Harley-Davidson.

Τα ελαστικά MICHELIN Scorcher 11, MICHELIN Scorcher 31 και MICHELIN Scorcher 32, που είναι πρώτη τοποθέτηση στις μοτοσικλέτες Harley-Davidson Sportster®, Dyna®, V-Rod® καιHarley-Davidson Street®, θα είναι πλεόν διαθέσιμα ευρέως στην αγορά αντικατάστασης. Αυτή η γκάμα ήταν έως σήμερα διαθέσιμη μόνο μέσω του δικτύου της Harley-Davidson.

H διαθεσιμότητα και ο χρόνος έναρξης πώλησης των ελαστικών MICHELIN Scorcher μέσω των εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων της Michelin θα διαφέρει από χώρα σε χώρα, ξεκινώντας από το Φθινόπωρο 2015.

 

Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2015 12:28

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT