.
Κατηγορία Ελαστικά
Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 18:28

Μichelin - Έρχονται τα νέα ελαστικά Road 5

 

Mε εξαιρετική απόδοση και διάρκεια

 

Η νέα σειρά ελαστικών της Michelin, Road 5, θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τις αρχές του νέου έτους. Πρόκειται για λάστιχα τα οποία είναι κατάλληλα για χρήση σε sport και sport touring μοτοσυκλέτες, με τις εννέα συνολικά διαστάσεις τους, να καλύπτουν όλα τα μοντέλα της αγοράς.

Η Michelin κάνει λόγο για εξαιρετική απόδοση στο βρεγμένο, την καλύτερη στην κατηγορία των ελαστικών αυτών αλλά και για διάρκεια, αφού ακόμα και μετά από 5.500+ χλμ. χρήσης, τα Road 5, φρέναραν το ίδιο καλά όπως και ένα ζευγάρι ολοκαίνουργιων Pilot Road 4.

Aυτά τα  χαρακτηριστικά, έρχονται να συμπληρώσουν ιδανικά την δυναμική φύση των Pilot 5 στον δρόμο, που χαρακτηρίζεται από την σταθερότητα στην ευθεία, το πολύ καλό κράτημα στο στεγνό και την ευελιξία στις αλλαγές κατεύθυνσης.

Ακολουθεί το σχετικό promo video της εταιρείας:

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 19:02

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon