.
Κατηγορία Ελαστικά
Σάββατο, 29 Απριλίου 2017 20:21

Continental Δελτίο Τύπου: Τέσσερα νέα ελαστικά για κάθε δρόμο

 

Με καινοτόμες τεχνολογίες & βελτιωμένη απόδοση

 

Η Continental δημιούργησε τέσσερα νέα ελαστικά για το 2017, μεγαλώνοντας τη γκάμα της και εξοπλίζοντας έτσι όλο και περισσότερες μοτοσυκλέτες. Η νέα δυναμική τετράδα θα σας υποστηρίξει είτε βρίσκεστε σε περιοδεία αναζητώντας την περιπέτεια, ταξιδεύοντας σε επαρχιακούς δρόμους, είτε οδηγείτε μια κλασσική μηχανή.

Οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού μπορούν να προσβλέπουν στο νέο ContiRoadAttack3, ελαστικό που στηρίχθηκε στο θρυλικό ContiRoadAttack 2 EVO, το οποίο συντέλεσε σχεδιαστικά σε κάποιες λεπτομέρειες. Αυτό το allround ελαστικό το οποίο ανήκει στην κατηγορία sport touring αντιπροσωπεύει ότι ορίζει ως ποιότητα η Continental:

-Η τεχνολογία TractionSkin εξασφαλίζει ένα εξαιρετικά ασφαλές και γρήγορο ζέσταμα. Αυτό είναι εφικτό εξαιτίας της χρήσης μιας νέας τεχνολογίας επίστρωσης κατά τη χύτευση του ελαστικού η οποία εξαλείφει την απελευθέρωση υπολειμμάτων που εμφανίζονται κατά τη χύτευση και θα παρέμεναν στην επιφάνεια του πέλματος.

-Η Multigrip κάνει πραγματικότητα την χρήση ομογενούς διαβαθμισμένης πρόσφυσης με ένα μοναδικό συστατικό στο μίγμα, μέσω της διαδικασίας ελεγχόμενης θερμοκρασίας κατά την διάρκεια παραγωγής του ελαστικού. Η ZeroDegree χάρη στην ατσάλινη ζώνη 0° μοιρών εγγυάται την άψογη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες. Η εξαιρετική πρόσφυση σε βρεγμένο έδαφος επιτυγχάνεται, χάρη στην τεχνολογία RainGrip.

Η πιο πρόσφατη τεχνολογία της Continental ονομάζεται EasyHandling, η οποία προσδίδει στο ελαστικό σταθερό κράτημα ακόμα και όταν διαταράσσονται οι γυροσκοπικές δυνάμεις σταθεροποίησης (πχ. σε στροφές μεγάλης κλίσης). Παράλληλα η ακρίβεια και η αίσθηση στον δρόμο έχουν εξελιχθεί σε μέγιστο βαθμό κάτι που μπορεί να διαπιστωθεί υπό όλες τις οδηγικές συνθήκες στην κατηγορία του.

Οι φίλοι του φαρδιού καουτσούκ, που λατρεύουν να οδηγούν με πάθος, θα εντυπωσιαστούν με τα νέα ελαστικά της κατηγορίας ContiTour & ContiLegend, τα οποία ταιριάζουν απόλυτα στον cruiser & chopper χαρακτήρα τους.

Το ContiTour μας υποδεικνύει το προφίλ του ελαστικού με την ιδανική αποβολή του νερού. Πρόκειται για πέλμα με νέα σχεδίαση. Η κεντρική ζώνη στο πέλμα του πίσω ελαστικού, χωρίς αυλακώσεις, μεγιστοποιεί την διάρκεια ζωής και προσφέρει συμπαγή συμπεριφορά ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Το προηγμένο μείγμα εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής διατηρώντας εξαιρετικό κράτημα.

Το ελαστικό ContiLegend με το κλασσικό λευκό πλαϊνό παραπέμπει σε μια άλλη εποχή. Εκτός από την τεχνολογία MileagePlus της Continental, ο σχεδιασμός πολλαπλών αυλακώσεων (Multi grooved), για ιδανική αποβολή του νερού και μέγιστη διάρκεια ζωής, το κατατάσσει ως ένα κορυφαίο ελαστικό.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό είναι το ελαστικό ContiCity, για ελαφριές και “κλασσικές” μοτοσυκλέτες. Πρόκειται για ένα Allround / City ελαστικό το οποίο εξασφαλίζει εξαιρετικό κράτημα χάρη στο τριγωνικό σχεδιασμό του.

Η απόδοση και η αντοχή τεχνολογίας αιχμής σε συνδυασμό με την ταιριαστή για κλασικές μοτοσικλέτες εμφάνιση.

ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 29 Απριλίου 2017 20:25

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon