.
Κατηγορία Εξατμίσεις
Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016 18:10

Εξατμίσεις KR Tuned by Kenny Roberts

 

Σειρά εξατμίσεων με βαρύ επώνυμο και τεχνογνωσία MotoGP στον Παπασταύρου

 

Ο Kenny Roberts, 3 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στα GP500, δημιούργησε τη δική του ομάδα MotoGP, συνεργαζόμενος με τα μεγαλύτερα Ιαπωνικά εργοστάσια, Honda, Yamaha, Suzuki. Στη συνέχεια δημιούργησε τη δική του μοτοσυκλέτα, την KR Proton και παρήγαγε σειρά εξατμίσεων KR Tuned (όπου KR τα αρχικά του ονόματός του), οι οποίες ακόμα και σήμερα επαναπροσδιορίζουν τις λέξεις ποιότητα, τεχνολογία, κλάση, βελτίωση με μέγιστες επιδόσεις.

Χρησιμοποίησε για πρώτη φορά τεχνολογία μέσα από τα GP, υπερκαλύπτοντας κάθε προσδοκία παθιασμένων αναβατών. Στην προσεγμένη παραγωγή της σειράς των εξατμίσεών του ποτέ δεν υπολογίστηκε το κόστος παρά μόνο η μέγιστη απόδοσή τους.

Σήμερα διατίθεται περιορισμένο stock σε πολύ προσιτές τιμές, πολλές φορές αρκετά κάτω του κόστους. Η γκάμα περιλαμβάνει διάφορους τύπους ολόκληρων συστημάτων και τελικών σε τιτάνιο ή carbon.

Ιστορικά θα αναφέρουμε ότι o Kenny Roberts υπήρξε και ιδρυτής της “ Kenny Roberts Training Ranch”.

www.papastavroushops.gr
Καλλιρρόης 30, Νέος κόσμος
Τηλ. 210 9249350

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2016 11:06

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Akrapovic τελικό για BMW F 700/800 GS Akrapovic για Honda Africa Twin 2016-2017 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon