.
Κατηγορία Εξατμίσεις
Παρασκευή, 24 Μαϊος 2024 08:00

Tecnomoto - Εξάτμιση Akrapovič για το Honda XL 750 Transalp 2023

Η Akrapovic μας παρουσιάζει το τελικό εξάτμισης της ειδικά σχεδιασμένο για τo νέο μοντέλο της Honda. Θα το βρείτε στην Tecnomoto.

Κατασκευασμένη από αγωνιστικά υλικά, αυτή η εξάτμιση έχει εξωτερικό περίβλημα από τιτάνιο με μαύρη επίστρωση ενώ διαθέτει και ένα πρόσφατα σχεδιασμένο τελικό καπάκι, επίσης κατασκευασμένο από ελαφρύ τιτάνιο, όπως ομοίως είναι κατασκευασμένο και το στήριγμα. Είναι φινιρισμένη με σωλήνα σύνδεσης από ανοξείδωτο ατσάλι και εσωτερική δομή σιγαστήρα.

Ζυγίζει 39,8% (1,6 kg) λιγότερο από την εργοστασιακή εξάτμιση και προσφέρει αύξηση ισχύος και ροπής στις μεσαίες και υψηλές στροφές. Κατά τη διάρκεια της εξέλιξης, οι μηχανικοί εστίασαν στην απόκριση του γκαζιού και στην ικανότητα οδήγησης, με αποτέλεσμα αυξημένα νούμερα ισχύος 0,7 kW (0,9 hp) και ενίσχυση της ροπής κατά 1,3 Nm, και τα δύο στις 5.700 σ.α.λ.

Αυτή η εξάτμιση Euro 5 έχει σχεδιαστεί για να πληροί την έγκριση τύπου EC/ECE, παρέχοντας παράλληλα καλύτερες επιδόσεις και ένα βαθύ, σπορ ήχο. Έχει απλή εγκατάσταση plug and play χωρίς να χρειάζεται επαναχαρτογράφηση και είναι πλήρως συμβατή με τις αυθεντικές πλαϊνές βαλίτσες της Honda.

Θα τo βρείτε εδώ και στο κατάστημα:

TECNO-MOTO PERFORMANCE

Καλλιρόης 12 Νέος Κόσμος
Αθήνα ΤΚ. 117-43
ΤΗΛ.210-9242410
FAΧ.210-9242474
Website: www.tecnomoto.gr
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τελικό Akrapovic για BMW R 1300 GS 23-24
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon