.
Κατηγορία Εξατμίσεις
Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017 15:21

Εξάτμιση Akrapovic για το νέο Yamaha YZF-R6 2017

 

Ακόμη πιο ψηλά

 

Η εταιρία Akrapovic κυκλοφόρησε μια εξάτμιση ειδικά σχεδιασμένη για το νέο μοντέλο της YAMAHA YZF-R6 2017.

Το τελικό Akrapovic αντιπροσωπεύει το πρώτο βήμα στη διαδικασία ρύθμισης του συστήματος εξάτμισης, και αυτό το τελείως-νέο προϊόν για το Yamaha R6 δεν αποτελεί εξαίρεση.

Με μια εντελώς νέα μορφή εξάτμισης, σχεδιασμένη και εμπνευσμένη από τη συμμετοχή της Akrapovic με τις κορυφαίες αγωνιστικές ομάδες, κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από τιτάνιο.

Η εξάτμιση αυτή θα δώσει στην μοτοσικλέτα την εμφάνιση «Grand Prix», αλλά και θα μετατρέψει πλήρως τη μοτοσικλέτα προσθέτοντας περισσότερη δύναμη, βελτιωμένες επιδόσεις και δίνοντας το μοναδικό σπορ ήχο Akrapovic.

Αυτή όμορφη δημιουργημένη εξάτμιση έχει κατασκευαστεί με αγωνιστικά-δοκιμασμένα υλικά και έρχεται με ένα προστατευτικό θερμότητας από ανθρακόνημα για να ενισχύσει περαιτέρω την εμφάνιση.

Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε τους ανοξείδωτους λαιμους, όπου προσφέρουν μια αναβάθμιση σε ένα πλήρες σύστημα εξάτμισης όταν χρησιμοποιούνται με το τελικό Akrapovic.

Για τέλεια απόδοση, απόκριση του γκαζιού και αντοχή, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ειδικά μελετημένη χαρτογράφηση από την συνεργαζόμενη εταιρία Dynojet.

TECNO-MOTO PERFORMANCE
Καλλιρόης 12 Νέος Κόσμος
Αθήνα ΤΚ. 117-43
ΤΗΛ.210-9242410
FAΧ.210-9242474

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 29 Απριλίου 2017 15:24

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon