.
Κατηγορία Εξατμίσεις
Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 09:54

Akrapovic για Yamaha T-MAX 530 (2017)

 

Κλέβει τις εντυπώσεις

 

Για το νέο Yamaha T-MAX 530 η εξάτμιση Racing Line (Titanium) που αναπτύχθηκε από μια ιδέα που για πρώτη φορά παρουσιάστηκε στην EICMA 2015 και ταιριάζει απόλυτα με τις σπορ γραμμές του ιαπωνικού scooter.

Code: S-Y5R3-HZEMT

Αυτό το απόλυτο σπορ maxi scooter έχει ήδη κάνει την παρουσία του στο δρόμο, και η προσθήκη αυτού του εκπληκτικά σχεδιασμένου συστήματος εξάτμισης ενισχύει απόλυτα τον σπορ σχεδιασμό του.

Το μοναδικό σχήμα του τελικού, με το λογότυπο Akrapovič , κατά μήκος της εξάτμισης, εναρμονίζεται άψογα με το χειροποίητο καπάκι από ανθρακόνημα και φέρνει το σχεδιασμό σε νέα επίπεδα.Η δημιουργία του αποδεικνύει ότι οι ειδικοί των εξατμίσεων της Σλοβενίας ψάχνουν συνεχώς την κατεύθυνση στο μέλλον με καινοτόμες και υπερσύγχρονες τεχνολογίες στην κατασκευή εξατμίσεων.

Το σύστημα εξάτμισης Racing Line, προσφέρει επίσης περισσότερη δύναμη σε σχέση με το εργοστασιακό σύστημα, αλλά και μια σημαντική εξοικονόμηση βάρους, το οποίο ενισχύει τον χειρισμό.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση και η βελτιωμένη απόδοση ενισχύεται περαιτέρω με τον αποκλειστικό ήχο Akrapovič που είναι απόλυτα συντονισμένος για να παρέχει ιδανικές ακουστικές, σκοπίμως.

Με απλή εγκατάσταση “plug & play” και συμβατό με τις προδιαγραφές EC/ECE, αυτό είναι ένα σύστημα που δίνει στο Yamaha T-MAX μια ασυναγώνιστη θέση στην αγορά των maxi scooter.

Η έγκριση τύπου EC ισχύει μόνο όταν έχει εγκατασταθεί o καταλυτικός μετατροπέας. (κωδικός: P-KAT-059)

TECNO-MOTO PERFORMANCE
Καλλιρόης 12 Νέος Κόσμος
Αθήνα ΤΚ. 117-43
ΤΗΛ.210-9242410
FAΧ.210-9242474

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 15:02

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon