.
Κατηγορία Διάφορα
Τετάρτη, 11 Μαϊος 2016 10:16

ΔΕΛΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Σε συνεργασία με τον Πολυπρωταθλητή Ελλάδος Μανώλη Νανάκο

 

Η ΔΕΛΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ είναι μια νεοσύστατη εταιρία η οποία στελεχώνεται από ανθρώπους με πάθος και πολυετή εμπειρία στον χώρο των δύο τροχών.

Στόχος της είναι να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες στους αναβάτες προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα, σε ανταγωνιστικές τιμές.

delta thessaloniki 5

Η εταιρία είναι διανομέας για την Ελλάδα των Ιταλικών μοτοσυκλετών SWM και των ειδών ένδυσης και αξεσουάρ A-PRO. Επιπλέον, η εταιρία είναι επίσημος συνεργάτης των εταιριών KTM Street, AJP, LML, SKYTEAM &TURBHO.

"Τον Μάρτιο του 2016 η ΔΕΛΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ σε συνεργασία με τον Πολυπρωταθλητή Ελλάδος Μανώλη Νανάκο (7 Πανελλήνια Πρωταθλήματα Enduro) και πάνω από 25 χρόνια εμπειρία στον χώρο της μοτοσυκλέτας, άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Ελλάδα με έδρα την Θεσσαλονίκη, στην Κ. Καραμανλή 27 (Νέα Εγνατία).

Μια μεγάλη γκάμα μοντέλων με χαρακτήρα και αισθητική, γεμίζει τον χώρο της έκθεσης.

delta thessaloniki 3

Όλα τα ready-to-race KTM Street, τα φρέσκα – (απόγονοι HUSQVARNA) - SWM, τα χωμάτινα (για τον σοβαρό χομπίστα) - AJP, τα παραδοσιακά scooter LML & TURBHO, αλλά και οι ρέπλικες παλαιών αγαπημένων μοντέλων της SKYTEAM, είναι εκεί για να σας δώσουν νέα ερεθίσματα.

Αξεσουάρ A-PRO για τον αναβάτη και την μοτοσυκλέτα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, αλλά και υποστήριξη ανταλλακτικών για τα μοντέλα των εργοστασίων που εκπροσωπεί η ΔΕΛΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ, συμπληρώνουν ένα ζεστό και ολοκληρωμένο περιβάλλον μοτοσυκλέτας.

Σας περιμένουμε στο κατάστημα μας να πιούμε καφέ και να γνωριστούμε καλύτερα.

ΔΕΛΤΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ
Κ. Καραμανλή 27,
546 39 Θεσσαλονίκη.
Τηλ. 2311-824700"

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 22 Μαϊος 2016 20:29

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon