.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 11:11

CFMOTO 450MT 2024 - Και η (επίσημη πλέον) τιμή αυτού είναι...

Ως γνωστόν, ουδέν κρυπτό στη γη των social media και η αναμενόμενη -ανεπίσημη επαναλαμβάνουμε- τιμή του νέου 450ΜΤ δεν αποτελεί εξαίρεση.

UPDATE: Πριν λίγη ώρα ανακοινώθηκε και επίσημα, ότι η τιμή του CFMOTO 450MT θα είναι πράγματι 5.990 ευρώ, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες ώρες. Ακολουθεί το αρχικό κείμενο. 

 

Πριν από οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση λοιπόν, ως τιμή απόκτησης του μικρομεσαίου On/Off της CFMOTO... κυκλοφορούν οι 5.990 ευρώ.

Μια τιμή που αν επιβεβαιωθεί και επίσημα θα ρίξει περισσότερο λάδι στη φωτιά της κατηγορίας, η οποία έχει από το Royal Enfield Himalayan 450 των 5.890 ευρώ μέχρι το KTM 390 Adventure των 7.890 ευρώ για την έκδοση με τους ακτινωτούς τροχούς.

Σίγουρα η επίσημη ανακοίνωση τιμής είναι θέμα χρόνου...

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 11:13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon