.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 10:08

Αυτό είναι ίσως το πιο «Adventure» παπί που υπάρχει εκεί έξω

Όταν θέλεις θηρίο περιπέτειας, αλλά η τσέπη σου σε πάει μέχρι ένα σημείο…

Το Honda Hunter Cub 125, που παρουσιάστηκε για διάφορες αγορές ανά τον κόσμο αλλά όχι για την δική μας (κρίμα…), έχει προσελκύσει πολλούς οπαδούς της σκληροπυρηνικής adventure εμφάνισης, αλλά σε πακέτο μικρής μοτοσυκλέτας. Κι όμως, υπάρχει μια εταιρεία που παράγει μια σειρά αξεσουάρ, που ωθεί την εμφάνιση –και την χρηστικότητα- του Hunter Cub σε άλλο επίπεδο.

Πρόκειται για την σειρά aftermarket της Dirt Freak, που περιλαμβάνει μια εκτεταμένη σειρά αξεσουάρ, έτοιμα για τοποθέτηση στο… ήδη προσανατολισμένο στο χώμα Hunter Cub! Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για αξεσουάρ όπως μια μεγάλη ζελατίνα, έναν συνδυασμό ποδιάς με ενισχυτικά-προστατευτικά κάγκελα, τεράστιες χούφτες για το τιμόνι, μια μικρή σχάρα φόρτωσης ακριβώς πάνω από το εμπρός φωτιστικό σώμα, προβολάκια εμπρός, «παπουτσάκι» για το πλαϊνό σταντ και πολλά, πολλά ακόμη –τα οποία δεν θα τα απαριθμήσουμε καν, μπορείτε να τα δείτε και με μία επίσκεψη εδώ.

Κρίμα που τα αξεσουάρ αυτά, πωλούνται μόνο στην αγορά της Ιαπωνίας –όπως και για το ίδιο το Hunter Cub, δεν είναι για εμάς. Ακόμα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 10:16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon