.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 16:09

MotoHorn 2.0 - Αυτή είναι η δυνατότερη αερόκορνα μοτοσυκλέτας του κόσμου

Οι δυνατές εξατμίσεις δεν σώζουν ζωές. Με αυτή την κόρνα, όμως, κάτι θα κάνεις. Ίσως χάνοντας τα αυτιά σου, στην πορεία. 

Και στα αστεία, αλλά και στα σοβαρά, οι κατασκευαστές μοτοσυκλετών έχουν κατηγορηθεί, ότι τοποθετούν κόρνες ανεπαρκούς έντασης, στα μοντέλα τους, την στιγμή που η μοτοσυκλέτα στην πράξη χρειάζεται μια «βαρβάτη» κόρνα -διότι, αφού γίνεται δύσκολα αντιληπτή οπτικά, τουλάχιστον να γίνεται ηχητικά!  Ε, η εταιρεία MotoHorn το τερμάτισε!

Η MotoHorn, με έδρα το Portland, Oregon των ΗΠΑ -που αλλού- προσφέρει ουσιαστικά... αερόκορνες τύπου φορτηγού/τρένου, για μοτοσυκλέτες! Το κιτ, που μπορείτε να δείτε και στην εικόνα, αποτελείται από όλα τα απαραίτητα: Τον «τενόρο», τον συμπιεστή του αέρα και όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα, για να βάλετε το κλάξον στην μοτοσυκλέτα σας. Η κόρνα αυτή, με το πάτημα του πλήκτρου, παράγει ήχο έντασης... 150 Decibels (!!!!), που είναι ικανή να κάνει την μοτοσυκλέτα σας αντιληπτή, σε μία απόσταση 4 χιλιομέτρων! Μάλιστα η MotoHorn είναι τόσο σίγουρη ότι πουλάει τις πιο δυνατές κόρνες μοτοσυκλέτας, που υπόσχεται... επιστροφή χρημάτων, αν βρείτε πιο δυνατή κόρνα! Αν είναι δυνατόν... 

Η τιμή της MotoHorn 2.0, όπως λέγεται το μοντέλο της κόρνας, ανέρχεται στα 99 δολάρια, σίγουρα πολύ φθηνότερο από ένα... αναιμικό σύστημα ολόσωμης εξάτμισης. Στην τιμή, δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος του ΩΡΛ και την ακουστικών βαρηκοΐας -με 150 decibel, μπορεί να σε ακούν οι άλλοι σε ακτίνα 4 χιλιομέτρων, αλλά σύντομα δεν θα τους ακούς εσυ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2023 16:18

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon