.
Κατηγορία Διάφορα
Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 08:16

Givi – «Ντύνει» το Honda CB750 Hornet και το κάνει έτοιμο για όλα

Η γνωστή ιταλική εταιρεία φέρνει μια γκάμα αξεσουάρ για την ανανεωμένη «σφήκα», κάνοντας την πιο άνετη στην καθημερινότητα αλλά και το ταξίδι.

Ξανάρθε τη ζωή το 2023, έχοντας αποτελέσει αγαπημένο «γυμνό» από το 1990 έως το 2013. Οι ζωηρές και αεροδυναμικές γραμμές, η ευχάριστη οδήγηση και η ευκινησία του, το καθιστούν μια μοτοσυκλέτα που δε θα πει όχι και στην εκδρομή – με τις κατάλληλες προσθήκες πάντα. Μιλάμε για το νέο Hornet της Honda, το οποίο η Givi αναλαμβάνει να εξοπλίσει πλήρως.

Honda_CB750_Hornet_Givi_2.jpg

Τσάντες και θήκες

Οι μαλακές πλαϊνές τσάντες που επιλέχθηκαν για αυτό το μοντέλο είναι οι EASY-T EA127. Με δυνατότητα επέκτασης από 20 έως 30 λίτρα έκαστη, διαθέτουν αδιάβροχη εσωτερική επένδυση και ιμάντες φορτίου που τις σταθεροποιούν στα πλαίσια ταχείας αποδέσμευσης REMOVE-X TR1200.

Εάν οι ταξιδιωτικές σας ανάγκες οδηγούν στην αναπόφευκτη προσθήκη μιας πίσω βαλίτσας ή ίσως μιας μεγαλύτερης τσάντας, η λύση ονομάζεται SR1200. Είναι ένα συγκεκριμένο εξάρτημα για αυτή τη Honda, το οποίο μέσω της προσθήκης μιας πλάκας ad hoc σας επιτρέπει να τοποθετήσετε τις μπαγκαζιέρες Monolock ή Monokey (το μοντέλο που επέλεξε η GIVI ανήκει σε αυτή τη δεύτερη οικογένεια, το V47NN 47 λίτρων, ικανό να χωρέσει δύο flip-up κράνη). Εάν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε την πλάκα αλουμινίου, ο κωδικός είναι EX2M.

Μέσω του BF30, το ρεζερβουάρ του νέου Hornet μπορεί να φιλοξενήσει μια τσάντα εξοπλισμένη με Tanklock ή TanklockED γρήγορης απελευθέρωσης. Η γκάμα των σακιδίων GIVI που είναι εξοπλισμένες με αυτό το έξυπνο σύστημα περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα, αλλά σε αυτήν την περίπτωση η μάρκα έχει επικεντρωθεί στη συμπαγή πρόταση, επιλέγοντας την τσάντα 5 λίτρων EASY-T EA144B. Είναι ιδανικό για να έχετε κοντά σας αντικείμενα, έγγραφα, smartphone, κλειδιά κ.λπ. που χρησιμοποιείτε συχνά. Διαθέτει ιμάντα ώμου και λαβή μεταφοράς ενώ και συνοδεύεται από κάλυμμα βροχής σε φθορίζον κίτρινο.

Honda_CB750_Hornet_Givi_3.jpg

Και άλλα αξεσουάρ

Ο φιμέ ανεμοθώρακας που υψώνεται πάνω από τον μπροστινό προβολέα του Hornet ονομάζεται 2166A. Οι διαστάσεις του είναι: 28 x 36,5 cm και συνδυάζεται με το κιτ τοποθέτησης A1200A.

Για το νέο Hornet είναι επίσης διαθέσιμα τα προστατευτικά χεριών HP1201B, με το κιτ τοποθέτησης να περιλαμβάνεται.

Τα παραπάνω θα τα βρείτε στα Moto Market.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon