.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 12:26

Vespa – Τιμοκατάλογος λιανικής 2023

Ο ανανεωμένος κατάλογος τιμών των μοντέλων Vespa στην Ελλάδα ανανεώνεται για το 2023.

Στον νέο τιμοκατάλογο, που τέθηκε σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2023, η Vespa έχει ενσωματώσει κάποιες ανατιμήσεις σε μεγάλο μέρος της γκάμας της.

Έτσι έχουμε αύξηση κατά 200 ευρώ σε όλες τις εκδόσεις της Elletrica, η οποία προφανώς και προστίθεται και στις επιδοτούμενες τελικές τιμές υπό το πρόγραμμα Κινούμαι Ηλεκτρικά 2.

Στις Primavera και Sprint, και σε όλες τις εκδόσεις από 50 ως και 150 κυβικά, οι λιανικές τους τιμές έχουν αυξηθεί κατά 100 ευρώ και αναλόγως το ίδιο ποσό προστέθηκε στις τιμές προσφοράς που συνοδεύουν όλη τη γκάμα – πλην των Justin Bieber X Vespa που δεν συνοδεύονται από τιμή προσφοράς.

Τέλος, στη γκάμα των GTS δεν έχουμε καμιά αλλαγή, μιας και προς το παρόν δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη τα ανανεωμένα μοντέλα του 2023, έτσι στον τιμοκατάλογο παραμένουν οι εκδόσεις του 2022 με τις ίδιες τιμές που γνωρίζαμε από την τελευταία ανανέωση του τιμοκαταλόγου.

Vespa timokatalogos jan23 1

Vespa timokatalogos jan23 2

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 12:29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon