.
Κατηγορία Διάφορα
Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 16:58

«Κόκκινη» η Black Friday στo Ducati Athens

Το Ducati Athens δίνει έντονο κόκκινο χρώμα στη Black Friday και προσφέρει δημοφιλή μοντέλα της μάρκας με έκπτωση που φτάνει τα 4.000 ευρώ!

Για λίγες μόνο ημέρες, οι φίλοι της Ducati μπορούν να αποκτήσουν τη μοτοσυκλέτα των ονείρων τους, και να βγούν κερδισμένοι από τις ειδικές τιμές που ισχύουν σε κορυφαία μοντέλα.

Panigale, Streetfighter, Diavel και Scrambler, μπορούν να γίνουν δικά σας σε μοναδικές τιμές που θα ισχύουν μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου.

Επισκεφθείτε το Ducati Athens για να δείτε όλα τα επιλεγμένα μοντέλα Ducati και επωφεληθείτε από την έκπτωση της Black Friday έως 4.000 ευρώ!

Περισσότερες πληροφορίες στο ducati.gr .

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 17:05

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon